Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

puncak

  • Spruce (Giant Pagunungan) Baca leuwih>

    Spruce (Giant Pagunungan)

    Spruce (Smrek Polandia, Jerman Tafelfichte) nyaéta jangkungna 1124 méter dpl pangluhurna gunung dataran Smrčské bari ogé Czech bagian tina Jizera Pagunungan. Aya geus salawasna geus pakait éta wates propinsi tilu wewengkon: Bohemia, Lusatia na Silesia. Dinten aya wates pedestrian nyebrang nepi Polandia di 2003 aya ieu rebuilding lookout. Polandia luhur Smrek boga [...]

deui ka puncak