Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

pasir VRBATOVA

  • pasir VRBATOVA Baca leuwih>

    pasir VRBATOVA

    pasir Vrbatová di Pagunungan Giant perenahna dina sholawat disebut Giant Pagunungan, antara batu puncak Harrach utama jeung luhureun Golden Hill. Sanggeus ngaliwatan lamping wates Spindleruv Mlyn na Vitkovice, nu oge wates of Liberec sarta wewengkon Hradec Králové. Hill perenahna 5 km kalér-kuloneun Spindleruv Mlyn na 7 km kalér-wétaneun Rokytnice nad Jizerou ngeunaan, ngeunaan 3 [...]

deui ka puncak