Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Sudetenland

  • pagunungan

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

deui ka puncak