Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

pasir Pěnkavčí

  • Pěnkavčí Hill Giant

    Pěnkavčí Hill (Jerman Pinkenberg) mangrupakeun puncak di Républik Céko, ayana di pagunungan beulah wetan. Pěnkavčí mangrupakeun salah sahiji highlights tina pommel dilegaan kidul lajeng tenggara arah gunung pangluhurna di Snezka Giant Pagunungan. Kusabab éta ngeunaan 5 kilométer. Ti tatangga bohong kaler Gunung Rose misahkeun sela deet kalawan jangkungna kira-kira 1040 méter. Nuju tenggara [...]

deui ka puncak