Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou (baheulana Great Upa III, Jerman Petzer) nyaeta salah sahiji kota di wewengkon Hradec Králové di kalér Bohemia. kota perenahna di Giant Pagunungan na řece Úpě a Zeleném potoku. Žije zde 643

Maca deui