Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Pec pod Sněžkou

  • Pec pod Sněžkou Baca leuwih>

    Pec pod Sněžkou

    Pec pod Sněžkou (baheulana Great Upa III, Jerman Petzer) nyaeta salah sahiji kota di wewengkon Hradec Králové di kalér Bohemia. kota perenahna di Pagunungan Giant dina walungan Upa na Brook Héjo. pangeusi 643 cicing di dieu. kota dina nyertakeun wewengkon 5214 ha. Pec pod Sněžkou Resort gunung mangrupa usum tiris jeung usum panas rekreasi penting jeung mangrupa pusat wisata penting. Langsung [...]

deui ka puncak