Patrick Mahomes

Patrick Mahomes Patrick Lavon Mahomes II (dilahirkeun Séptémber 17, 1995) mangrupa gelandang bal Amérika keur Kansas Kota Chiefs tina Liga Maén Bal Nasional (NFL). Anjeunna maén kuliah bal

Maca deui