Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Lysa hora

  • Lysa hora (Giant Pagunungan) Baca leuwih>

    Lysa hora (Giant Pagunungan)

    Lysa hora (Jerman Kahleberg) puncak ieu lokasina di lamping peuyeum di gunung. Jangkungna gunung teu 1344 m. Rokytnice nad Jizerou pos nuju chairlift luhur nepi ka 1310 m, dimana teh stasiun luhur. Mobil sambungan kabel dina operasi mung dina usum tiis. Nalika pisibilitas pisan alus Lysa Hora sapanjang lamping tina [...]

deui ka puncak