Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

KRNAP

  • Giant Pagunungan Taman Nasional KRNAP

    Giant Pagunungan Taman Nasional, ogé KRNAP, wewengkon ditangtayungan ieu kapanggih dina Unit Pagunungan geomorphological di bagian kalér Ceko. Keur bagian paling lokasina di kacamatan kalér-kuloneun Trutnov, tapi ogé manjangan kana distrik Semily na Jablonec nad Nisou. Wates kalér taman ngalir sapanjang wates nu misahkeun manéhna ti sakaligus Karkonoskiego Park Narodowego on Polandia éta [...]

deui ka puncak