Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

pagunungan

  • Pěnkavčí Hill Giant

    Pěnkavčí Hill (Jerman Pinkenberg) mangrupakeun puncak di Républik Céko, ayana di pagunungan beulah wetan. Pěnkavčí mangrupakeun salah sahiji highlights tina pommel dilegaan kidul lajeng tenggara arah gunung pangluhurna di Snezka Giant Pagunungan. Kusabab éta ngeunaan 5 kilométer. Ti tatangga bohong kaler Gunung Rose misahkeun sela deet kalawan jangkungna kira-kira 1040 méter. Nuju tenggara [...]

  • Sapi Gunung Giant

    Sapi Gunung ieu ayana amidst wangunan sumebar désa bala Upa di pagunungan beulah wetan. Hal ieu rada drowned Lysečiny antara Wetan sarta Kulon Rusa Gunung, anu panjangna kira saratus méter luhur. Acan Massif Sapi Gunung ampir sakabéh kuriling rada jelas delimited sabudeureun lebak jero. Ngan kalér terus tibalik nu [...]

  • Lysa hora (Giant Pagunungan) Baca leuwih>

    Lysa hora (Giant Pagunungan)

    Lysa hora (Jerman Kahleberg) puncak ieu lokasina di lamping peuyeum di gunung. Jangkungna gunung teu 1344 m. Rokytnice nad Jizerou pos nuju chairlift luhur nepi ka 1310 m, dimana teh stasiun luhur. Mobil sambungan kabel dina operasi mung dina usum tiis. Nalika pisibilitas pisan alus Lysa Hora sapanjang lamping tina [...]

  • pagunungan

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

deui ka puncak