Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

sapi gunung

  • Sapi Gunung Giant

    Sapi Gunung ieu ayana amidst wangunan sumebar désa bala Upa di pagunungan beulah wetan. Hal ieu rada drowned Lysečiny antara Wetan sarta Kulon Rusa Gunung, anu panjangna kira saratus méter luhur. Acan Massif Sapi Gunung ampir sakabéh kuriling rada jelas delimited sabudeureun lebak jero. Ngan kalér terus tibalik nu [...]

deui ka puncak