pagunungan

pagunungan (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di Bohemia timur laut (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung

Maca deui