Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Jizerky

  • Spruce (Giant Pagunungan) Baca leuwih>

    Spruce (Giant Pagunungan)

    Spruce (Smrek Polandia, Jerman Tafelfichte) nyaéta jangkungna 1124 méter dpl pangluhurna gunung dataran Smrčské bari ogé Czech bagian tina Jizera Pagunungan. Aya geus salawasna geus pakait éta wates propinsi tilu wewengkon: Bohemia, Lusatia na Silesia. Dinten aya wates pedestrian nyebrang nepi Polandia di 2003 aya ieu rebuilding lookout. Polandia luhur Smrek boga [...]

  • leuweung Jizera Baca leuwih>

    leuweung Jizera

    Jizera Leuweung Alam Reserve mangrupakeun aréa nu dijagi lokasina di munisipalitas cadastral of Hejnice Liberec Region, nu di cagar alam pangkolotna di Jizerské Pagunungan. Ngawengku Puncak gunung pangluhurna kadua di bagian Czech tina Jizera Pagunungan - Jizera - Hejnicky di tungtung wétan sholawat. Subjek ku panangtayungan tetep sakitu legana gunung klimaks spruce, detritus batu gede [...]

  • Gunung Olives Baca leuwih>

    Gunung Olives

    Gunung Olives (886 m) mangrupakeun puncak dina Jizera Pagunungan. Manehna miheulaan anjeunna ngaliwatan jalan biru tanda wisata diaspal jeung jalur na a ski Jizera Pagunungan. Di dieu salah jalur jarah ogé anyar bringing jamaah ti Liberec mun Hejnic Garéja nagara urang tina Visitation. Dina lamping wétan Hideung Nisa na gawe ti [...]

  • Giant Pagunungan

    Bohemia (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, dina jargon disebut oge Jizerky) mangrupakeun geomorphological Unit gunung northernmost na Czech. Pagunungan anu dingaranan Walungan Jizera, nu asalna dina lamping of Smrk, gunung pangluhurna di bagian Czech sahiji gunung. Ieu ieu saméméhna dianggap ujung kulon Pagunungan Giant. bagian penting nyaeta di Polandia, dimana ogé perenahna di puncak pangluhurna [...]

deui ka puncak