Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Jizerky

  • Gunung Olives Baca leuwih>

    Gunung Olives

    Gunung Olives (886 m) mangrupakeun puncak dina Jizera Pagunungan. Manehna miheulaan anjeunna ngaliwatan jalan biru tanda wisata diaspal jeung jalur na a ski Jizera Pagunungan. Di dieu salah jalur jarah ogé anyar bringing jamaah ti Liberec mun Hejnic Garéja nagara urang tina Visitation. Dina lamping wétan Hideung Nisa na gawe ti [...]

  • Giant Pagunungan

    Bohemia (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, dina jargon disebut oge Jizerky) mangrupakeun geomorphological Unit gunung northernmost na Czech. Pagunungan anu dingaranan Walungan Jizera, nu asalna dina lamping of Smrk, gunung pangluhurna di bagian Czech sahiji gunung. Ieu ieu saméméhna dianggap ujung kulon Pagunungan Giant. bagian penting nyaeta di Polandia, dimana ogé perenahna di puncak pangluhurna [...]

deui ka puncak