Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Jizera

  • leuweung Jizera Baca leuwih>

    leuweung Jizera

    Jizera Leuweung Alam Reserve mangrupakeun aréa nu dijagi lokasina di munisipalitas cadastral of Hejnice Liberec Region, nu di cagar alam pangkolotna di Jizerské Pagunungan. Ngawengku Puncak gunung pangluhurna kadua di bagian Czech tina Jizera Pagunungan - Jizera - Hejnicky di tungtung wétan sholawat. Subjek ku panangtayungan tetep sakitu legana gunung klimaks spruce, detritus batu gede [...]

  • Giant Pagunungan

    Bohemia (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, dina jargon disebut oge Jizerky) mangrupakeun geomorphological Unit gunung northernmost na Czech. Pagunungan anu dingaranan Walungan Jizera, nu asalna dina lamping of Smrk, gunung pangluhurna di bagian Czech sahiji gunung. Ieu ieu saméméhna dianggap ujung kulon Pagunungan Giant. bagian penting nyaeta di Polandia, dimana ogé perenahna di puncak pangluhurna [...]

deui ka puncak