Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

Jizera

  • Giant Pagunungan

    Bohemia (Isergebirge Jerman, Polandia Góry Izerskie, dina jargon disebut oge Jizerky) mangrupakeun geomorphological Unit gunung northernmost na Czech. Pagunungan anu dingaranan Walungan Jizera, nu asalna dina lamping of Smrk, gunung pangluhurna di bagian Czech sahiji gunung. Ieu ieu saméméhna dianggap ujung kulon Pagunungan Giant. bagian penting nyaeta di Polandia, dimana ogé perenahna di puncak pangluhurna [...]

deui ka puncak