Hurricane Irma

Hurricane Irma Hurricane Irma éta hiji Hurricane Tanjung Perdé pisan kuat sarta catastrophic, neneng dititénan dina Atlantik dina watesan angin sustained maksimum saprak Wilma, sarta neneng

Maca deui