Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise

pagunungan

  • pasir VRBATOVA Baca leuwih>

    pasir VRBATOVA

    pasir Vrbatová di Pagunungan Giant perenahna dina sholawat disebut Giant Pagunungan, antara batu puncak Harrach utama jeung luhureun Golden Hill. Sanggeus ngaliwatan lamping wates Spindleruv Mlyn na Vitkovice, nu oge wates of Liberec sarta wewengkon Hradec Králové. Hill perenahna 5 km kalér-kuloneun Spindleruv Mlyn na 7 km kalér-wétaneun Rokytnice nad Jizerou ngeunaan, ngeunaan 3 [...]

  • Giant Pagunungan Taman Nasional KRNAP

    Giant Pagunungan Taman Nasional, ogé KRNAP, wewengkon ditangtayungan ieu kapanggih dina Unit Pagunungan geomorphological di bagian kalér Ceko. Keur bagian paling lokasina di kacamatan kalér-kuloneun Trutnov, tapi ogé manjangan kana distrik Semily na Jablonec nad Nisou. Wates kalér taman ngalir sapanjang wates nu misahkeun manéhna ti sakaligus Karkonoskiego Park Narodowego on Polandia éta [...]

  • Žalský tulang tonggong Baca leuwih>

    Žalský tulang tonggong

    Žalský sholawat (Jerman Heidelbergkamm) nyaéta hiji kacamatan geomorphological Giant. Lokasina di bagian sentral dina Králové panganteur na Liberec wewengkon. Žalský deui milik sakabeh geomorphological Giant Pagunungan jeung pommel Giant Pagunungan podcelku. Ti Montenegrin dataran luhur di wétan ti lebak Elbe misahkeun eta ti dataran luhur kidul Crosswords korsi Lánovská, ti pasir Studenecké jeung Wolf deui ka Jawa Barat [...]

  • Pec pod Sněžkou Baca leuwih>

    Pec pod Sněžkou

    Pec pod Sněžkou (baheulana Great Upa III, Jerman Petzer) nyaeta salah sahiji kota di wewengkon Hradec Králové di kalér Bohemia. kota perenahna di Pagunungan Giant dina walungan Upa na Brook Héjo. pangeusi 643 cicing di dieu. kota dina nyertakeun wewengkon 5214 ha. Pec pod Sněžkou Resort gunung mangrupa usum tiris jeung usum panas rekreasi penting jeung mangrupa pusat wisata penting. Langsung [...]

  • Pěnkavčí Hill Giant

    Pěnkavčí Hill (Jerman Pinkenberg) mangrupakeun puncak di Républik Céko, ayana di pagunungan beulah wetan. Pěnkavčí mangrupakeun salah sahiji highlights tina pommel dilegaan kidul lajeng tenggara arah gunung pangluhurna di Snezka Giant Pagunungan. Kusabab éta ngeunaan 5 kilométer. Ti tatangga bohong kaler Gunung Rose misahkeun sela deet kalawan jangkungna kira-kira 1040 méter. Nuju tenggara [...]

  • Sapi Gunung Giant

    Sapi Gunung ieu ayana amidst wangunan sumebar désa bala Upa di pagunungan beulah wetan. Hal ieu rada drowned Lysečiny antara Wetan sarta Kulon Rusa Gunung, anu panjangna kira saratus méter luhur. Acan Massif Sapi Gunung ampir sakabéh kuriling rada jelas delimited sabudeureun lebak jero. Ngan kalér terus tibalik nu [...]

  • Lysa hora (Giant Pagunungan) Baca leuwih>

    Lysa hora (Giant Pagunungan)

    Lysa hora (Jerman Kahleberg) puncak ieu lokasina di lamping peuyeum di gunung. Jangkungna gunung teu 1344 m. Rokytnice nad Jizerou pos nuju chairlift luhur nepi ka 1310 m, dimana teh stasiun luhur. Mobil sambungan kabel dina operasi mung dina usum tiis. Nalika pisibilitas pisan alus Lysa Hora sapanjang lamping tina [...]

  • pagunungan

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

deui ka puncak