Kartun Kim Kardashian Ninggalkeun comment hiji

Kim Kardashianová (nikah Kimberly Kardashian Kulon, ngaran kalahiran Kimberly Noel Kardashian, * 21. 1980 Oktober, Los Angeles) anu hiji kapribadian televisi Amérika, model jeung pengusaha asalna Arménia, pamajikan tina rapper Kanye West.

Manehna tumuwuh nepi dina lingkungan jegud tina Los Angeles, Beverly Hills, lantaran bapana nya, Robert Kardashian éta pangadeg Movie Tunes, Inc. jeung pengacara kawentar (diantarana salamet pamaén bal OJ Simpson, sobat pribadi na). sobat nya ti budak leutik éta Paris Hilton, nu éta Kardashianová salaku tipe selebritis, mindeng dibandingkeun. Dina nonoman manéhna digawé di parusahaan bapana, teras miharep sangkan eta minangka saurang aktris tapi gagal.

2006 taun balik ka bisnis jeung dibuka dua na sadulur jeung trendi butik dash teguh dina Calabasas.

Dina 2007 publik nu ngagaduhan erotis swasta na videoMana manehna dijieun kalayan kabogohna lajeng kabogoh Ray J. parusahaan Hiburan vivid dibayar pikeun ngarekam hiji juta dollar AS sarta mimitian ngajual eta handapeun nami Kim Kardashian Superstar. parusahaan Kardashianová sued na sued lima juta santunan. rekaman nya sempet miboga status selebritis sarta Télévisi, E! Network Kim ditawarkeun acara sorangan, kanyataanana acara ngagambarkeun kahirupan dirina sarta yén kulawarga kabogohna (sadulur Kourtney na Khloé, lanceukna ti Robert, indung Kris Jenner, bapa tere na medalist Olimpiade Bruce Jenner sarta putri Kendall na Kylie). acara anu disebut Ngajaga Up jeung Kardashians na geus sukses a. Salajengna, anjeunna ditémbak hiji gambar malah erotis pikeun majalah playboy.

Taun 2008 Kim Kardashianová, jadi Google search engine selebritis nu pang populerna di AS nu dugi lajeng éta penyanyi Britney Spears. Pausahaan janten nyanghareupan longo jeans sarta nyiapkeun brand sorangan parfum. Saterusna, anjeunna diusahakeun megatkeun liwat dina film kitu, earned eta sababaraha nominasi pikeun Golden buah prambus pikeun Aktris Para Pecundang.

Kamulyaan salawasna ngalarti hubungan jeung lalaki nu kawentar, nu mindeng réngsé gancang di cerai. Puncak sumping di 2012 lamun manehna jadi kabogoh sahiji rapper kawentar Kanyeho Kulon. Dina 2013 bore anjeunna hiji putri Kalér. Taun 2014 lajeng sababaraha nikah di Florence, Italia, sarta sataun saterusna, 5. Désémber 2015, lahir putra Saint Kulon. 15.ledna 2018 indung surrogate dirina ngababarkeun hiji putri, West Chicago.

babagi
Mangga antosan ...

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *