terapi musik nya éta ngagunakeun musik pikeun ngaronjatkeun hasil kaséhatan atawa fungsi. terapi musik mangrupakeun terapi seni kreatif, nu diwangun ku hiji prosés nu hiji therapist musik migunakeun musik sarta sakabéh facets-fisik, émosi, mental, sosial, estetika, jeung na spiritual-mantuan klien ngaronjatkeun kaséhatan fisik jeung méntal maranéhanana. therapists musik utamana ngabantu klien ngaronjatkeun kaséhatan maranéhanana di sababaraha domain, kayaning fungsi kognitif, kaahlian motor, ngembangkeun emosi, komunikasi, indrawi, kaahlian sosial, sarta kualitas hirup ku ngagunakeun pangalaman musik duanana aktif na receptive kayaning improvisasi, ulang kreasi, wangunan, jeung déngékeun sarta sawala musik pikeun ngahontal cita perlakuan. Aya basa literatur panalungtikan kualitatif jeung kuantitatif lega. Sababaraha lila ilahar kapanggih kaasup karya developmental (komunikasi, kaahlian motor, jsb) ku individu jeung kabutuhan husus, impenan sarta dengekeun di gawe reminiscence / orientasi jeung manula, pamrosésan jeung karya rélaxasi, sarta entrainment rhythmic pikeun rehabilitasi fisik dina mangsa stroke. terapi musik ogé dipaké dina sababaraha rumah sakit médis, puseur kanker, sakola, alkohol jeung recovery ubar program, rumah sakit jiwa, sarta lapas.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.