Rahayat musik ngawengku musik rahayat tradisional sarta genre anu ngalobaan ti eta mangsa rahayat revival abad 20th. Sababaraha jenis musik rahayat meureun nu disebut musik dunya. musik rahayat Tradisional geus ditetepkeun dina sababaraha cara: sakumaha musik dikirimkeun oral, musik jeung komposer kanyahoan, atawa musik dipigawé ku custom leuwih hiji periode nu lila. Eta geus contrasted kalawan gaya komérsial sarta klasik. Istilah asalna dina abad 19th, tapi musik rahayat manjangan saluareun éta.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.