musik pop mangrupakeun genre musik populér nu asalna di formulir modern na di Amérika Serikat tur Britania Raya dina mangsa pertengahan 1950s. Istilah "musik populér" jeung "musik pop" dipake bulak balik, sanajan urut ngajelaskeun sakabeh musik nu mangrupa populér tur ngawengku loba gaya rupa-rupa. "Pop" jeung "batu" éta kasarna istilah sinonim dugi ka 1960s telat, nalika aranjeunna janten beuki differentiated ti unggal lianna. Sanajan jauh tina musik nu nembongan dina grafik catetan katempona musik pop, genre nu aya dibédakeun ti chart musik. musik pop mangrupa eclectic, sarta mindeng borrows elemen ti gaya séjénna kayaning urban, tari, batu, Latin, jeung nagara; mangkaning, aya elemen core nu nangtukeun musik pop. Faktor Ngidentipikasi kaasup umumna pondok mun lagu sedeng-panjang tulisan dina format dasar (mindeng struktur ayat-chorus), kitu ogé pamakéan umum tina choruses terusan, tunes melodic, sarta uli.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.