Nagara musik, ogé katelah nagara jeung barat (atawa cukup ku nagara), sarta musik hillbilly, mangrupakeun genre musik populér nu asalna di kidul Amerika dina 1920s mimiti. Butuh akar na ti genres kayaning musik rahayat (rahayat hususna Appalachian sarta musik Kulon) jeung blues. Nagara musik mindeng diwangun loba balada jeung tunes tarian kalawan bentuk umumna basajan, lirik rahayat, tur harmonies dibiruyungan lolobana instrumen string kayaning banjos, gitar listrik jeung akustik, gitar baja (kayaning steels pedal jeung dobros), sarta fiddles ogé sakumaha harmonicas. modus blues geus dipaké sacara éksténsif sapanjang sajarah na dirékam.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.