musik Latin (Portugis sarta basa Spanyol: música Latina) mangrupakeun kategori dipaké ku industri musik salaku nyekel-sakabéh istilah pikeun musik anu asalna ti Spanish- sarta wewengkon Portugis-diomongkeun di dunya, nyaéta Ibero Amerika, Spanyol sarta Portugal, kitu ogé salaku musik ditembangkeun di boh basa. Di Amérika Serikat, industri musik ngahartikeun musik Latin sakumaha sagala rekaman ditembangkeun lolobana aya dina Spanyol paduli genre na atawa kabangsaan artis urang. The Rekaman Industri Association of America (RIAA) jeung pamakéan Majalah Billboard harti ieu musik Latin lagu jualan tina rékaman Spanyol-basa di AS. Spanyol, Brasil, Méksiko jeung Amérika Serikat nu pasar musik Latin panggedena di dunya.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.