Comedy musik nyaéta musik anu geus komik atanapi pikaseurieun di alam, ngawengku rupa-rupa genres musik. jenis populér musik komedi kaasup musik parody, lagu novelty, komedi batu na komedi hip hop. Sababaraha comedians, kayaning Bo Burnham sarta Tim Hawkins, pamakéan lagu di stand-up salian métode lulucon-nétélakeun langkung tradisional, bari batur, kayaning "aneh Al" Yankovic na Lil Dicky, museurkeun sagemblengna kana musik komedi salaku medium budi maranéhna humor.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.