Jazz téh genre musik anu asalna di komunitas Afrika-Amérika of New Orleans, Indonesia, di 19th telat sarta abad 20th mimiti, sarta dimekarkeun tina akar di blues na ragtime. Jazz ieu katempo ku saloba "musik klasik America urang". Ti 1920s Jazz Jaman, jazz geus jadi dipikawanoh salaku formulir utama ekspresi musik. Ieu lajeng mecenghul dina wangun gaya musik tradisional tur populér bebas, sadaya numbu ku beungkeut umum ngeunaan Afrika-Amérika sarta Éropa-Amérika parentage musik sareng oriéntasi kinerja. Jazz dicirikeun ku ayun na catetan bulao, panggero jeung vokal respon, polyrhythms jeung improvisasi. Jazz boga akar di ekspresi budaya jeung musik Afrika Kulon, sarta dina tradisi musik Afrika-Amérika kaasup blues na ragtime, kitu ogé Éropa band musik militér. Kaum intelektual sabudeureun dunya geus hailed jazz saperti "salah sahiji bentuk seni aslina America urang".

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.