Gampang déngékeun (kadangkala dipikawanoh salaku musik wanda) mangrupakeun populér genre musik na radio format anu pang populerna salila 1950s mun 1970s. Hal ieu patali jeung (MOR) musik tengah-of-nu-jalan na ngawengku rekaman instrumental standar, pencét lagu na vokal non-batu populér. Ieu differentiated ti format musik geulis lolobana instrumental ku rupa miboga gaya, kaasup persentasi vokal, arrangements na tempos pikeun nyocogkeun sagala rupa penjuru dinten salila poé siaran.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.