Blues mangrupakeun genre musik jeung formulir musik asalna ku Afrika Amerika dina Deep Selatan Amérika Sarikat sabudeureun ahir abad 19th. genre kumbuh ti akar dina tradisi Afrika musik, lagu karya Afrika-Amérika, sarta spirituals. Blues dilebetkeun spirituals, lagu karya, hollers sawah, shouts, chants, sarta rhymed balada naratif basajan. The blues formulir, ubiquitous dina jazz, wirahma jeung blues sarta rock and roll, dicirikeun ku pola panggero-na-response, anu blues skala na progressions chord husus, nu dua belas-bar blues téh paling umum. catetan bulao (atawa "catetan rusuh"), biasana per tilu atawa fifths flattened dina pitch, oge mangrupa bagian penting sora. shuffles blues atawa leumpang bass nguatkeun wirahma trance-kawas sarta ngabentuk efek repetitive katelah alur.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.