Batu musik nyaéta genre lega musik populér nu asalna salaku "rock and roll" di Amérika Serikat dina 1950s mimiti, sarta dimekarkeun jadi sauntuyan gaya béda dina 1960s sarta engké, utamana di Britania Raya jeung di Amérika Serikat . Cai mibanda akar na di 1940s na 1950s rock and roll, hiji gaya anu beurat Drew dina genres Afrika-Amérika of blues jeung wirahma sarta blues, sarta ti musik nagara. Batu musik ogé Drew niatna dina Jumlah genres lianna kayaning blues listrik jeung rahayat, sarta diasupkeun pangaruh ti jazz, klasik sarta gaya musik lianna. Musically, batu geus dipuseurkeun kana gitar listrik, biasana jadi bagian tina grup batu kalawan bass listrik, drum, jeung salah sahiji atawa leuwih penyanyi. Ilaharna, batu téh musik dumasar-lagu biasana ku waktu signature 4 / 4 maké formulir ayat-chorus, tapi genre geus jadi pisan rupa-rupa. Kawas musik pop, lirik mindeng stress cinta romantis tapi ogé alamat rupa-rupa tema sejen anu remen sosial atawa politik.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.