musik Arab (Basa Arab: الموسيقى العربية - ALA-LC: al-mūsīqā al-'Arabiyyah) nyaéta musik sadaya nagara diomongkeun Arab kalayan sagala gaya musik béda sarta genres. Nagara Arab boga loba gaya musik na oge loba dialek; unggal nagara boga musik tradisional na sorangan. musik Arab ngabogaan sajarah panjang interaksi kalayan loba gaya musik régional sejen tur genres. Eta ngawakilan musik tina sagala bangsa anu make up dunya Arab dinten, sadaya nagara 22.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.