genres musik Karibia nu rupa-rupa. Aranjeunna masing-masing skala of Afrika, Éropa, India sarta Adat pangaruh, sakitu legana dijieun ku turunan budak Afrika (tempo musik Afro-Karibia), babarengan jeung kontribusina ti komunitas lianna (kayaning musik Indo-Karibia). Sababaraha gaya mangtaun popularitas lega luar Karibia ngawengku, bachata, merenque, Palo, mombo, denbo, baithak Gana ratu, bouyon, cadence-lypso, calypso, chutney, chutney-soca, compas, dancehall, jing ping, Parang, pichakaree , Punta, ragga, reggae, reggaeton, Salsa, soca, sareng zouk. Karibia ieu ogé patali jeung musik Amérika Tengah sarta Amérika Kidul.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.