musik populér Afrika, kawas musik tradisional Afrika, nyaeta vast jeung variatif. Paling genres kontemporer musik populér Afrika ngawangun on cross-pembuahan kalayan musik populér barat. Loba genres musik populér kawas blues, jazz, Salsa, zouk, sarta rumba diturunkeun ka varying derajat on tradisi musik ti Afrika, dibawa ka Amérika ku Africans enslaved. Ieu rhythms jeung sora geus salajengna geus diadaptasi ku genres anyar kawas batu, sarta wirahma sarta blues. Kitu ogé, musik populér Afrika geus diadopsi elemen, utamana nu instrumen musik jeung téhnik studio rékaman musik barat. Istilah "afropop" (ogé styled afropop atanapi Afro pop) kadangkala dipaké pikeun nujul ka musik pop Afrika kontemporer. Istilah henteu ngarujuk ka gaya husus atawa sora, tapi dipaké minangka istilah umum pikeun musik populér Afrika.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.