musik éléktronik nyaéta musik anu employs instrumen musik éléktronik, instrumen digital sarta téhnologi musik dumasar-circuitry. Sacara umum, hiji bedana bisa dijieun antara sora diproduksi maké hartosna electromechanical (musik electroacoustic), sarta nu dihasilkeun maké éléktronika wungkul. instrumen Electromechanical kaasup elemen mékanis, kayaning string, hammers, jeung saterusna, sarta elemen listrik, kayaning pickups magnét, amplifier kakuatan sarta speaker. Conto sora ngahasilkeun Alat electromechanical kaasup telharmonium, organ Hammond, sarta gitar listrik, nu ilaharna dijieun cukup pisan pikeun performers na audiences ngadangu kalawan panguat alat jeung kabinét spiker. instrumen éléktronik murni teu boga béja string, hammers, atawa mékanisme sora-ngahasilkeun lianna. Alat sapertos theremin, Ki Hajar Dewantara, sarta komputer bisa ngahasilkeun sora éléktronik.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.