Hip hop musik, disebut oge hip-hop atawa musik rap, mangrupakeun genre musik tumuwuh di Amérika Serikat ku jero-kotana Afrika Amerika dina 1970s nu diwangun ku hiji musik rhythmic stylized nu ilahar accompanies rapping, hiji ucapan rhythmic na rhyming nu mangrupa chanted. Eta dikembangkeun jadi bagian tina budaya hip hop, a subculture ditetepkeun ku opat unsur gaya konci: MCing / rapping, DJing / scratching kalawan turntables, megatkeun menari, sarta tulisan corétan. elemen séjén kaasup ketukan sampling atawa garis bass tina rékaman (atawa disintésis ketukan jeung sora), sarta beatboxing rhythmic. Bari mindeng dipaké pikeun nujul solely mun rapping, "hip hop" langkung leres ngalambangkeun praktek sakabéh subculture. Istilah hip hop musik kadangkala dipake synonymously jeung musik rap istilah, sanajan rapping teu komponén required musik hip hop; genre nu ogé bisa ngasupkeun elemen séjén tina budaya hip hop, kaasup DJing, turntablism, scratching, beatboxing, sarta lagu instrumental.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.