Avant-garde musik nyaéta musik anu dianggap di forefront of experimentation atawa inovasi dina widang na, jeung istilah "avant-garde" implying a critique tina konvensi estetika aya, tampikan ti status quo di ni'mat elemen unik atanapi aslina , sarta pamanggih audiences ngahaja nangtang atawa alienating.

No produk nu kapanggih cocog jeung pamilih Anjeun.