Lemes kardus, pabrik jeung diobral

download gratis (Nyumbang kana proyék abdi séjén) Dina resolusi luhur.

Nuturkeun kuring dina YouTube ngalanggan.

download

EMBA Ieu mangrupakeun parusahaan Czech ku tradisi panjang sarta pendekatan jawab pikeun masarakat sarta lingkungan. produk organik na dihasilkeun ku nyampurkeun kertas runtah na anu lengkep recyclable. Ngaliwatan produk na EMBA ogé nyumbang ka perlindungan sarta pelestarian sahiji warisan budaya jeung sajarah di loba nagara. Salaku dunungan régional utama perceives tanggungjawab na keur ngembangkeun kaayaan kerja sustainable tur aman pikeun karyawan na, kitu ogé liability pikeun kontribusina keur stabilitas sosial di wilayah Jawa Barat.

Firma EMBA spol. s RO Paseky nad Jizerou leží na území dvou chráněných oblastí - Giant PagununganTaman Nasional sarta wewengkon ditangtayungan Giant Pagunungan di lebak di walungan Jizera. aréa ieu teu ngan hiji wisata penting minangka ogé olahraga usum puseur olahraga.

Awal sajarah pausahaan ka sataun 1882, nalika eta diadegkeun kertas tar. Produk munggaran éta leungeun karton bodas. Keur jaman salajengna dicirikeun ku perluasan program produksi sarta wewengkon produksi. milestones signifikan kajadian palaksanaan produksi coklat paperboard na karton beurat kasar. Dina 1971 ieu dipasang dina mesin dewan timer scanning otomatis munggaran, dina 1989 éta pikeun ngaganti opat kardus mesin manual ngajalankeun mesin dewan kadua.

hambalan strategis signifikan dina ngembangkeun parusahaan jeung manufaktur tina sistem archival nu nyadiakeun archiving komprehensif sadaya dokumén. Ayeuna, pausahaan ieu ngembangna rentang miboga kantor jeung sakola suplai, anu uniqueness téh alatan utamana kana bahan dipaké LUXOR.

ISO 9001: 2000 EMBA Company Ltd. ditampi di 1998 sertipikat sistem manajemen kualitas ISO. Dina 2009 ieu recertified kana ISO 9001: 2018, anu méré informasi jelas ngeunaan tingkat kaamanan sarta manajemén kualitas di pausahaan. Kualitas na tingkat produk ieu dievaluasi dina waktos anu sareng sababaraha panghargaan domestik jeung luar nagri, kayaning bungkusan tina Taun sarta Worldstar. Dina 2003 kami kaala hak nganggo produk ramah lingkungan dina karton lemes tina kertas didaur (leuwih 225 g / m2) jeung produk dijieun tina eta pikeun sistim arsip, buleud jeung map.

Tekenan kana kualitas produk urang jeung jasa patali pikeun anjeun jeung usaha kontinyu anjeun janten salah hambalan dihareupeun kompetisi ngawenangkeun kami ka hasil beroperasi teu ukur domestically tapi ogé di pasar dunya. konsumén wareg tur kami geus kapanggih nagara geus 15. Kaahlian jeung tinggi kualifikasi karyawan urang nu konsumén urang reliabiliti sarta kualitas duanana dina produksi paperboardJeung produksi produk tungtung. Dina sambungan kalawan sertifikasi luyu ISO 9001: 2008 nyadiakeun sacara gembleng komprehensif, nyadiakeun Anjeun layanan palanggan alus teuing. Simkuring hoyong pikeun anjeun nyandak préparasi lengkep jeung produksi saterusna tina bungkusan.

Jeung kapercayaan, Anjeun bisa lulus tugas Anjeun dina urang, urang gé ulah leyuran pangalusna pikeun kapuasan Anjeun.

Nilai anu hormat:

  • Produksi organik jeung produk anu mangrupa cerminan tanggung jawab urang sakabéh ka lingkungan
  • Etika mangrupa salah sahiji anu pangluhurna di aturan pikeun hubungan jero jeung luar parusahaan
  • layanan palanggan Friendly sarta profésional anu tugas kami atra
  • kontribusi urang kana kualitas kahirupan sakabeh masyarakat teu dugi ka enggon parusahaan
  • The pagawean pangluhurna anu diyakinkeun mangrupa kontribusi urang pikeun ngembangkeun sukses wewengkon
  • EMBA nyaeta aub nyata dina amal jeung sosial. Nyumbang ka promotion proyék mangpaat socially kalawan kakuatan lokal kagiatan saluareun wates Ceko.
  • EMBA meunang babak régional ti kompetisi The Chances sarua, hiji kompetisi nasional bergengsi dunungan anu ngawenangkeun jalma kalawan disabilities kasempetan sarua dina pasar tenaga kerja na aktip nyumbang kana integrasi maranéhna kana masarakat.
babagi
Mangga antosan ...

nulis comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *