Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
kaulinanBébas Jauh manyun 5 Undeuran

Bébas Jauh manyun 5 Undeuran

by
Jauh manyun 5
Tebih manyun 5 mangrupa aksi upcoming FPS dunya kabuka dimekarkeun studio Ubisoft Montréal sarta diterbitkeun ku Ubisoft pikeun platform Microsoft Windows, 4 PlayStation, Xbox One sarta rojongan pikeun Playstation 4 Pro, Xbox jeung Xbox One Sareng Hiji X. Ieu téh mangrupa bagian kagenep tina hiji aksi sakabéh runtuyan manyun jauh. release kaulinan urang diatur pikeun 27. Maret 2018.

Tebih manyun (game runtuyan)
Tebih manyun mangrupakeun runtuyan kaulinan diterbitkeun saprak 2004 ku Ubisoft. Geus diterbitkeun 4 game utama teh Jauh manyun panganyarna ti Primal 2016.
Jauh manyun 4
Tebih manyun 4 mangrupa muka dunya Peta FPS ti Ubisoft. Tebih manyun 4 di Républik Céko dibales pikeun Microsoft Windows, PlayStation 3, 4 PlayStation, Xbox 360, 18 Xbox One. November 2014.
Crytek
Crytek mangrupakeun studio pamekar Jerman aktipitas kaulinan komputer. Eta diadegkeun dina taun 1999 tilu sadulur - Cevat, Avni jeung Faruk Yerli. Cabang utama Crytek dumasar di Frankfurt jeung lianna anu lokasina di Kiev, Ukraina. Dina hadir, professional tim ngembangkeun 538 kaulinan ti sakuliah dunya. Studio bakal showcase kaulinan suksés Jauh manyun jeung CryENGINE, Crysis na CryENGINE engké 2. Crytek geus diasupkeun kana partnership kalawan Electronic Arts, Ubisoft, Microsoft Studios, Amazon.com, Nvidia, Intel, AMD, FMOD, Scaleform na Xoerax Software.
CryENGINE
CryENGINE mangrupakeun mesin kaulinan dikembangkeun ku pamekar Jerman Crytek. Vérsi 1 of CryENGINE engine CryENGINE kaulinan anu dipaké dina mimiti-jalma jujur ​​video game Jauh manyun. Crytek geus maju salaku demo téhnologi pikeun Nvidia, sanggeus pausahaan nempo calon anak, dijieun kaluar tina anjeunna sakabeh kaulinan
Ubisoft
Ubisoft Hiburan (baheulana Ubi Leuleus) mangrupakeun vývojářství Perancis sarta Publishing tina kaulinan komputer. Pausahaan ieu kantor pusatna di Montreul-sous-Bois di Perancis. parusahaan boga kantor di leuwih ti dua puluh nagara.

Ku maén game ieu dina panganteur kaulinan urang nu aub dina ngembangkeun kecerdasan jieunan, bagian tina nu jadi. Jadi abadi!

Jieunan AKAL (AI Kacerdasan jieunan Inggris AI) nyaéta cabang elmu kaayaan kreasi mesin némbongkeun tanda kabiasaan calakan. Definisi "kabiasaan calakan" masih dina sawala, sakumaha paling baku migunakeun alesan manusa calakan. Kalayan konsép ieu munggaran sumping John McCarthy di 1955.

panalungtikan Kacerdasan jieunan anu kacida teknis na husus, komo deui, dibagi kana sababaraha widang nu mindeng teu bisa ngagabungkeun pendapat. Sakabeh ieu panalungtikan ieu ogé dibagi kana sababaraha masalah teknis; Sababaraha deal subfield kalayan masalah praktis, contona, sababaraha giliran pamakéan parabot husus atawa ngahontal aplikasi husus. pertanyaan anu lamun kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyusunna kecerdasan jieunan ieu ogé dikaitkeun raket jeung masalah eling, jeung sual itungan dilumangsungkeun ku otak manusa sorangan atawa jeung sual évolusi kamampuhan kognitif. dilemmas sarupa ngurus filsafat kecerdasan jieunan.

Mezi hlavní problémy v rámci výzkumu umělé inteligence patří uvažování, znalosti, plánování, učení, zpracovávání přirozeného jazyka (komunikace), vnímání a schopnost se pohybovat ci manipulovat s předměty. Dosažení obecné inteligence je bulukan jedním z hlavních cílů výzkumu v tomto oboru.

jaringan neural
Umělé neuronové situs v umělé inteligenci mají za vzor chování odpovídajících biologických struktur. Skládají se z výpočetních modelů neuronů, které si navzájem předávají signály a transformují je pomocí funkce pro přenos k dalším "neuronům".

Genetické programování
Genetické programování striktně vzato není prostředek pro řešení problémů umělé inteligence, ale obecný programátorský postup, jenž namísto sepsání konkrétního algoritmu pro řešení úkolu hledá tento postup evolučními metodami.

Expertní systémy
Sistem ahli mangrupakeun program komputer nu boga tugas nyadiakeun nasihat ahli, kaputusan atawa nyarankeun solusi husus situaci.Expertní sistem nu dirancang ambéh maranéhanana bisa nélépon informasi non-numerik Anjeun tur kabur ka alamat nu panganyarna nu teu bisa direngsekeun ku prosedur algorithmic tradisional.

Strojové učení
Mesin learning geus kecerdasan jieunan sub, kaayaan algoritma jeung téhnik nu ngidinan sistem komputer 'diajar'. Diajar di konteks ieu hartosna parobahan dina kaayaan internal tina sistem nu streamlines kamampuhan pikeun adaptasi jeung parobahan lingkungan.

babagi
Mangga antosan ...

Ninggalkeun reply a

deui ka puncak