Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
video

video

  • Krkonošský sabtu minggu ngukus, lokomotif uap 310.0134 Baca leuwih>

    Krkonošský sabtu minggu ngukus, lokomotif uap 310.0134

    Babaturan Club karéta peuyeum Paradise handapeun naungan Gubernur tina Liberec Region diayakeun sataun hareup favorit ngalir karéta uap di sési Vrchlabí - Kunčice - Martinice di Pagunungan Giant - Jilemnice - Rokytnice nad Jizerou dikaitkeun jeung "soré Krakonošova usum panas," pangiriman The sarta ngaleupaskeun datang ti duanana deukeut Vrchlabí ti arah Rokytnice. 310.0 lokomotif runtuyan nyaéta [...]

  • puri Wallenstein Baca leuwih>

    puri Wallenstein

    Wallenstein (Waldstein) nyaéta uing di kacamatan Semily deukeut Turnov di peuyeum Paradise. puri Ancestral tina Lords of Wallenstein ti satengah 13 kadua. abad. Ieu salah sahiji istana pangkolotna di wilayah Jawa Barat. Castle diwangun salah sahiji cabang Markvartic ngeunaan taun 1260 mun 1280. Ieu meureun ti Jaroslav Hruštice atanapi putrana Zdenek [...]

  • Roudnice di Giant Spring 2018 Baca leuwih>

    Roudnice di Giant Spring 2018

    cooling Pébruari pondok tina Roudnice di gunung. Roudnice mangrupakeun desa, bagian désa Jestrabi di Kab Giant Semily. Eta ayana 2 km tenggaraeun Jestrabi di Giant ngeunaan. Aya 80 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 47 jiwa. Roudnice aya di wilayah administratif Roudnice Giant Pagunungan di hiji wewengkon 2,19 km2. Roudnice ayana dina tonggong [...]

  • puri Frýdštejn Baca leuwih>

    puri Frýdštejn

    A mangga buka rusuh ka puri Frýdštejn .... Fitur dominan tina benteng mangrupakeun munara karaton badag diwangun kana sandstone gawir pangluhurna nu overlooks sakabéh lebak. munara téh tinggi 15 méter, averaging a 9 méteran jeung 2 masonry boga méteran kakuatan. Pojizeří éta ti 13. milik kulawarga abad Markvartic. 1363 sataun anu disebutkeun salaku pamilik wewengkon sabudeureun Hodkovic Masters [...]

  • Drábské Kamar Baca leuwih>

    Drábské Kamar

    Drábské Kamar téh sésa tina kenténg kai aslina dina blok sandstone dina Dneboh cadastral di kacamatan Mlada Boleslav, 4 km wétaneun Munich Hradiste. Lokasina di wewengkon ditangtayungan tina Czech Paradise, dina wewengkon pentingna Éropa Natura 2000 na cagar alam Příhrazské batu. Batu bénténg diwangun di tepi kalér-kuloneun platform disebut Hrad [...]

  • Prachovské skály Baca leuwih>

    Prachovské skály

    Luncat kana batu Prachovské Prachovské batuan anu ..... sandstone formasi group batu rupa wangun, manjang ngeunaan 5 mun 7 km kalér-kuloneun Jičín, cagar alam, bagian tina PLA Czech Paradise jeung tujuan pelesir kasohor. Tembok diwangun di jaman Mesozoic sakumaha sedimen di tepi laut. Geomorphologically Prachovské batuan anu bagian tina sakabeh Jičínská huma, podcelku Turnovská [...]

  • Giant 2018 Baca leuwih>

    Giant 2018

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan jeung [...]

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

  • embung cai Leuweung Raya - Cipayung & pepes Praga V3S Baca leuwih>

    embung cai Leuweung Raya - Cipayung & pepes Praga V3S

    Leuweung Raya mangrupakeun reservoir lebak bendungan dina walungan Elbe, diwangun dina 1920. Hal ieu lokasina deukeut Dusun Těšnov di wewengkon administrasi di Bila Tremesna, 4 km hulu ti kota Dvur Kralove nad Labem, dina lebak sempit, nu pas Kocléřovským deui. Dina bank kénca eta diwatesan hiji karajaan leuweung badag, sesa leuweung demarkasi heubeul, nu satutasna narima [...]

  • Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov Baca leuwih>

    Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

  • Rokytnice nad Jizerou, Lysa hora, skiarea, Strážník Baca leuwih>

    Rokytnice nad Jizerou, Lysa hora, skiarea, Strážník

    Spring panempoan Rokytnice na sakuliling na ti luhur. Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak elongated stream Huťský antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) [...]

  • Golf Kursus golf Club Semily Baca leuwih>

    Golf Kursus golf Club Semily

    Golf Kursus golf Club Semily 14.04.2018 tina jangkungna hiji. lapangan golf Semily aya di meander tina Jizera saprak 1970. Sabudeureun Semil mangrupakeun wewengkon lebak Green Canyon jero Walungan Jizera na citarum na walungan Oleška, Jíloveckým na Chuchelským Creek, stonemasons na Vošmenda. Roman Jizera lebak walungan ieu ditingkatkeun ku Rieger urang Trail, nu ciri dalapan puluh prospek galeri [...]

  • Sous bendungan waduk cai tina jangkungna Baca leuwih>

    Sous bendungan waduk cai tina jangkungna

    bendungan Sous mangrupakeun bendungan rockfill dina walungan Cerna Desna. Ragrag di handapeun administrasi Walungan Board Elbe, perusahaan kaayaan, dumasar dina Hradec Kralove. Operasi tina tutuwuhan karya cai ensures Jablonec nad Nisou. Tujuan karya cai téh akumulasi cai pikeun mastikeun kumpulan cai atah pikeun sistem suplai cai régional dina jumlah rata 320 l / s, mitigasi tina banjir, parsial [...]

  • Paseky nad Jizerou tina jangkungna Baca leuwih>

    Paseky nad Jizerou tina jangkungna

    Paseky nad Jizerou view ti luhur 06.04.2018. Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, bagian kidul [...]

  • Sayah musik & Jizera beku Baca leuwih>

    Sayah musik & Jizera beku

    Jizera beku di Weir di Lower Sytová dibiruyungan sayah musik. Handap Sytová (Jerman Nieder-Sittau) nyaéta hiji desa nu mangrupa bagian tina munisipalitas Háje nad Jizerou di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec. Eta ayana ngeunaan 1,5 km kalér-wétaneun Háje nad Jizerou, dina bank katuhu Jizera di wewengkon diwangun utamana tina sisi leuweung tur jukut. Di dieu salah jalan II / 292. Aya 161 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 288 jiwa. Nu disebatkeun ditulis mimiti desa asalna tina 1323. Parishes pakampungan milik paroki Loukov (Katolik Roma di Garéja St Stanislaus [...]

  • Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou Baca leuwih>

    Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou jeung logam di Haje nad Jizerou nad Jizerou beku. Bysterský sasak ngabogaan sajumlah peculiarities struktural, alatan nu anjeunna ngagaduhan deui di 1958 daptar monumen kultural. Paling mawa triangular na trapezoidal Hung. The footbridge peuntas walungan kasebut straddled panjangna nu 24 méter tanpa rojongan rukun di tengah, [...]

  • Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari Baca leuwih>

    Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari

    Nístějka kana ruruntuhan istana dina promontory luhureun confluence tina Jizera na Farského Creek sarta sakuliah jalan I / 14, di monumen alam sarua. Éta diaksés sapanjang jalan satapak konéng tina Vysoke nad Jizerou. papanggihan keramik némbongkeun ayana manusa sanajan dina 17. st. Lestari watak teu jeung anggahotana babak munara, istana jeung benteng lapang résidu. Sésa-sésa benteng anu dijaga saperti [...]

  • DJI Mavic Pro Video Test 4K Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro Video Test 4K

    DJI Mavic Pro mangrupakeun drone leutik, tapi kuat, hatur nuhun nu langit janten kanvas pikeun kreativitas anjeun, gampang jeung tanpa worries, tur mantuan anjeun nyieun unggal momen torsi hawa. Kotak ci toko téhnologi kacida kompléks Mavic Pro ngajadikeun tebih paling canggih ngalayang DJI kaméra. 24 cores kinerja komputasi, sistem lengkep anyar keur rentang pangiriman nepi ka 7 km, [...]

deui ka puncak