Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
kecerdasan jieunan

kecerdasan jieunan

  • TensorFlow Baca leuwih>

    TensorFlow

    TensorFlow - Tensorflow.org - Google mangrupakeun perpustakaan software pikeun itungan numerik ngagunakeun metoda grafik aliran data. Bisa ngawula kana hasil panalungtikan, tapi masih réngsé ogé aplikasi anyar nu baris miboga kamampuh learning mesin. Sistem, disebutna TensorFlow mangrupa perpustakaan software sumber kabuka pikeun itungan numerik ngagunakeun metoda grafik aliran data. Bisa ngawula kana hasil panalungtikan, tapi masih réngsé ogé aplikasi anyar nu [...]

  • Video ker & AKAL jieunan Baca leuwih>

    Video ker & AKAL jieunan

    Moal lami deui urang nyebarkeun hiji merk proyék anyar, nu ayeuna nearing parantosan. Lalajo proyék ieu, anu kalayan bantuan learning mesin canggih bakal dumasar kana naskah basajan pikeun nyieun video animasi na animasi. Mesin mesin Learning learning geus kecerdasan jieunan sub, kaayaan algoritma jeung téhnik nu ngidinan sistem komputer 'diajar'. Ngajar di [...]

  • kecerdasan jieunan Baca leuwih>

    kecerdasan jieunan

    Jieunan AKAL (AI Kacerdasan jieunan Inggris AI) nyaéta cabang elmu kaayaan kreasi mesin némbongkeun tanda kabiasaan calakan. Definisi "kabiasaan calakan" masih dina sawala, sakumaha paling baku migunakeun alesan manusa calakan. Kalayan konsép ieu munggaran sumping John McCarthy di 1955. panalungtikan Kacerdasan jieunan anu kacida teknis na husus, komo deui, dibagi [...]

deui ka puncak