Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
software

software

  • Pinnacle Studio pamungkas 22 Baca leuwih>

    Pinnacle Studio pamungkas 22

    Pinnacle di ahir liburan usum panas versi anyar tina pinnacle Studio 22 kalawan loba inovasi. The inovasi utama kaasup karya substansi kumplit jeung paparan jeung warna adegan, ningkat ngedit fungsi bari inserting klip kana adegan, ngarekam kajadian gambar layar jeung gambar ti Webcam di, épék blending hadé tur nulis pamandangan video ti sababaraha lagu sakaligus. Pinnacle Studio [...]

  • Windows Update 10 Spring Birokrat Undeuran Baca leuwih>

    Windows Update 10 Spring Birokrat Undeuran

    Microsoft geus quietly Nyiapkeun update utama Windows 10. Ieu kedah mawa sistim kana Jumlah perbaikan sarta fitur anyar. Wawakil raksasa software AS acan resmi dikonfirmasi datangna ahéng. Dina koridor kasebut, pikeun sawatara waktu ayeuna whispers yen Microsoft dina satengah mimiti taun ieu, dina kanyataanana update badag ngajalankeun. News bakal leuwih, Microsoft geus [...]

  • Pinnacle Studio pamungkas 21 Baca leuwih>

    Pinnacle Studio pamungkas 21

    Pinnacle Studio mangrupakeun program na rohangan ngédit video Asalna dikembangkeun ku pinnacle Systems salaku tara konsumen-tingkat ka urut software profésional-tingkat pinnacle urang, Liquid Edition. Ieu kaala ku Avid sarta engké ku Corel dina bulan Juli 2012. Pinnacle Studio ngamungkinkeun pamaké pikeun panulis eusi video di Video CD, DVD-Video, AVCHD atanapi format Blu-ray, tambahkeun ménu lawanna jeung kaduruk nepi disc eta. Pinnacle Systems nawarkeun hiji program jualan affiliate pikeun garis produk pinnacle Studio. Dina [...]

  • Windows 10 Birokrat ragrag Update Baca leuwih>

    Windows 10 Birokrat ragrag Update

    Dina Salasa 17. Oktober dijadwalkeun pikeun ngamimitian pamaké Microsoft pikeun laun masang apdet saterusna Windows 10. Disebut. Birokrat ragrag Update (versi 1709) brings rupa ronjatan ka sistem sorangan. Update on Birokrat ragrag Apdet dina waktos Anjeun kudu nawiskeun na otomatis install sistem sorangan. Lamun teu kajadian acan na ulah rék ngantosan, kudu [...]

deui ka puncak