Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
GDPR

GDPR

  • Naon GDPR Baca leuwih>

    Naon GDPR

    GDPR - General Data Peraturan Protéksi. The Peraturan Umum dina Protection of Data Pribadi (Data Peraturan Protection Inggris Umum, GDPR akronim), nami lengkep DPRD Éropa sarta Déwan (EU) No. 2016 / 679 27 sahiji. 2016 April dina panyalindungan individu kalawan hal ka ngolah data pribadi jeung dina gerakan bébas data sapertos na repealing diréktif 95 / 46 / EC (Perda Umum [...]

deui ka puncak