Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
poto

poto

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Baca leuwih>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami ieu perenahna di bagian barat laut ti kabupaten Jičín, tepung wates jeung Kabupatén Semily, dina jalan I / 35. The ngampar désa sahandapeun ruruntuhan puri kawentar, ayana caket dieu, éta mangrupa fitur penting tina peuyeum Paradise, anu geus remen dilongok ku wisatawan. Pikeun ngawangun komunitas téh garéja has. Yahya Baptis ti 1874. Nu disebatkeun ditulis mimiti [...]

  • poto Benecko Žalý Lookout Baca leuwih>

    poto Benecko Žalý Lookout

    Kampung Benecko Giant ieu lokasina di Jilemnická, di bagian timur laut ti kabupaten Semily. Ieu ngawengku dalapan bagian (Benecko Štěpanice Handap, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Aya kira pangeusi 1 100. Benecke puseur pakampungan gravitasi wewengkon geus dipindahkeun ngaliwatan waktu nurutkeun kana kagiatan ekonomi prevailing. Puseur sajarah asli padumukan teh nya Štěpanice luhur - [...]

  • kastil Kost Baca leuwih>

    kastil Kost

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

  • Humprecht Baca leuwih>

    Humprecht

    puri Humprecht nyaeta di kacamatan Jičín ku perenah wangunan elliptical has, diwangun dina 1666-1668. Eta perenahna di PLA Czech Paradise, ngeunaan 0,5 km kalér-kuloneun Sobotka, dina aréa cadastral sarua. Ti Afar ditingali jeung metot pikeun bentuk na Humprecht nangtung dina pasir di Sobotka Palanka. Daya tarik pangbadagna di benteng pasti aula tinggi méteran 16 [...]

  • Golf Kursus golf Club Semily Baca leuwih>

    Golf Kursus golf Club Semily

    Golf Kursus golf Club Semily 14.04.2018 tina jangkungna hiji. lapangan golf Semily aya di meander tina Jizera saprak 1970. Sabudeureun Semil mangrupakeun wewengkon lebak Green Canyon jero Walungan Jizera na citarum na walungan Oleška, Jíloveckým na Chuchelským Creek, stonemasons na Vošmenda. Roman Jizera lebak walungan ieu ditingkatkeun ku Rieger urang Trail, nu ciri dalapan puluh prospek galeri [...]

  • Sous bendungan waduk cai tina jangkungna Baca leuwih>

    Sous bendungan waduk cai tina jangkungna

    bendungan Sous mangrupakeun bendungan rockfill dina walungan Cerna Desna. Ragrag di handapeun administrasi Walungan Board Elbe, perusahaan kaayaan, dumasar dina Hradec Kralove. Operasi tina tutuwuhan karya cai ensures Jablonec nad Nisou. Tujuan karya cai téh akumulasi cai pikeun mastikeun kumpulan cai atah pikeun sistem suplai cai régional dina jumlah rata 320 l / s, mitigasi tina banjir, parsial [...]

  • poto sajarah Giant Baca leuwih>

    poto sajarah Giant

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan jeung [...]

  • Haje nad Jizerou tina jangkungna hiji 11.04.2018 Baca leuwih>

    Haje nad Jizerou tina jangkungna hiji 11.04.2018

    Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, desa ieu konsistén dilaporkeun 637 pangeusi, 302 di Désa Handap Sytová, [...]

  • kastil Trosky Baca leuwih>

    kastil Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Castle uing lokasina di luhur sami [...]

  • Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • Rokytnice tina poto luhur Baca leuwih>

    Rokytnice tina poto luhur

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • poto buta tina jangkung Baca leuwih>

    poto buta tina jangkung

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan [...]

  • Rock kasar Baca leuwih>

    Rock kasar

    batu puri kotor téh dina ujung Massif batu di wewengkon Czech Paradise ngeunaan 20 méter di Kampung sarua cadastral. Ieu diwangun deui Castle Rock diwangun dina 14. Masters abad of Wallenstein. Castle Rock ieu diwangun di sabudeureun 1350 Hynek of Wallenstein. Wallenstein cicing didieu pikeun puluhan. Dina 1416 mun 1460 taun ieu dipiboga ku Lords of Jenštejna, teras Zajíc of Házmburk. Dina 1469 puri ieu dikawasaan ku tentara karajaan. Ti [...]

deui ka puncak