Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
drones

drones

  • DJI Phantom 4 Baca leuwih>

    DJI Phantom 4

    Smart drone - 4K kaméra stabilisasi 3 sumbu-Lightbridge, dibasajankeun up 5km, stamina ngadeukeutan 28min max Speed ​​20 / s beurat 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura magnésium, sensor tabrakan, sarta fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnésium konstruksi quadcopter DJI Phantom 4 ngabogaan magnésium yayasan padet, nu naek rigidity jeung ngaminimalkeun Geter tur beurat ti alat eta sorangan. Opat motor ngaktipkeun stabil [...]

  • DJI Mavic Pro Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro

    Smart drone - kaméra 4K 3osou stabilisasi ngahontal 7km, 27min ngeunaan ketahanan, max Speed ​​65km / h, beurat 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi halangan TAPFLO na ActiveTrack.. Calakan drone téh bisa ulah aya halangan tur ngan ngambang. Sistim nu ngawengku FlightAutonomy 5 kaméra, GPS jeung GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonic, sensor kaleuleuwihan sarta komputasi 24-pagelaran [...]

deui ka puncak