Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
Czech Paradise

Czech Paradise

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Baca leuwih>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami ieu perenahna di bagian barat laut ti kabupaten Jičín, tepung wates jeung Kabupatén Semily, dina jalan I / 35. The ngampar désa sahandapeun ruruntuhan puri kawentar, ayana caket dieu, éta mangrupa fitur penting tina peuyeum Paradise, anu geus remen dilongok ku wisatawan. Pikeun ngawangun komunitas téh garéja has. Yahya Baptis ti 1874. Nu disebatkeun ditulis mimiti [...]

  • kastil Kost Baca leuwih>

    kastil Kost

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

  • Humprecht Baca leuwih>

    Humprecht

    puri Humprecht nyaeta di kacamatan Jičín ku perenah wangunan elliptical has, diwangun dina 1666-1668. Eta perenahna di PLA Czech Paradise, ngeunaan 0,5 km kalér-kuloneun Sobotka, dina aréa cadastral sarua. Ti Afar ditingali jeung metot pikeun bentuk na Humprecht nangtung dina pasir di Sobotka Palanka. Daya tarik pangbadagna di benteng pasti aula tinggi méteran 16 [...]

  • Golf Kursus golf Club Semily Baca leuwih>

    Golf Kursus golf Club Semily

    Golf Kursus golf Club Semily 14.04.2018 tina jangkungna hiji. lapangan golf Semily aya di meander tina Jizera saprak 1970. Sabudeureun Semil mangrupakeun wewengkon lebak Green Canyon jero Walungan Jizera na citarum na walungan Oleška, Jíloveckým na Chuchelským Creek, stonemasons na Vošmenda. Roman Jizera lebak walungan ieu ditingkatkeun ku Rieger urang Trail, nu ciri dalapan puluh prospek galeri [...]

  • kastil Trosky Baca leuwih>

    kastil Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Castle uing lokasina di luhur sami [...]

  • Rock kasar Baca leuwih>

    Rock kasar

    batu puri kotor téh dina ujung Massif batu di wewengkon Czech Paradise ngeunaan 20 méter di Kampung sarua cadastral. Ieu diwangun deui Castle Rock diwangun dina 14. Masters abad of Wallenstein. Castle Rock ieu diwangun di sabudeureun 1350 Hynek of Wallenstein. Wallenstein cicing didieu pikeun puluhan. Dina 1416 mun 1460 taun ieu dipiboga ku Lords of Jenštejna, teras Zajíc of Házmburk. Dina 1469 puri ieu dikawasaan ku tentara karajaan. Ti [...]

  • balong tina Swift na Louka Baca leuwih>

    balong tina Swift na Louka

    Usum view tina caang, Rybnice na Loukov 26.01.2018 soré. Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, désa di Indonésia ieu permanén [...]

  • Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou Baca leuwih>

    Kai sasak katutupan leuwih Swift Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou spring 2016 sababaraha bulan saméméh rekonstruksi lengkep, lamun sakabeh sasak ieu diangkat tur dipindahkeun sisi ka sisi Jizera. Ieu salah sahiji ti saeutik sésana sasak katutupan babad. Sacara stuktur eta mangrupakeun tipe sasak věšadlového. Dina salah sahiji blok batu tugu ieu ukiran 1888 taun, éta [...]

  • Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil Baca leuwih>

    Haje nad Jizerou, Loukov, Rybnice, Benesov u Semil

    Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, desa ieu konsistén dilaporkeun 637 pangeusi, 302 di Désa Handap [...]

  • Paling di Peřimov sagawayah, sasak Peřimovský Baca leuwih>

    Paling di Peřimov sagawayah, sasak Peřimovský

    Peřimovský sasak anu lokasina di kacamatan Semily, éta overcomes walungan Jizera sarta mangrupa bagian tina jalan III / 28618, nu ngahubungkeun Desa Peřimov (jeung patali Mricna) jeung padumukan Handap Sytová na jalan utama II / 292 ti Semil mun Top Sytová nu aya nyambung ka jalan kaayaan I / 14. Ti inohong di luhur nunjukeun jumlah pendaptaran jalan na sasak di [...]

  • Panonpoé & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé & Phantom 4

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • Castle ruruntuhan Trosky Baca leuwih>

    Castle ruruntuhan Trosky

    Castle uing ampir ti sudut pandang jeung outlook munara Baba na Panna 11.07.2016 daerah caket dieu. Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun simbol Céko [...]

  • Czech Paradise jeung Trosky Baca leuwih>

    Czech Paradise jeung Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun aréa nu dijagi [...]

  • batu Prachovské ti jangkungna a Baca leuwih>

    batu Prachovské ti jangkungna a

    Prachovské batu ti luhur. Prachovské Rocks aya batu formasi group sandstone rupa wangun, manjang ngeunaan 5 mun 7 km kalér-kuloneun Jičín, cagar alam, bagian tina PLA Czech Paradise jeung tujuan pelesir kasohor. Tembok diwangun di jaman Mesozoic sakumaha sedimen di tepi laut. Geomorphologically Prachovské batuan anu bagian tina sakabeh Jičínská huma, huma podcelku Turnovská, [...]

  • Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4 Baca leuwih>

    Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4

    Panonpoé Trosky Czech Paradise & Phantom 4. Czech Paradise (Jerman Böhmisches Paradies) nyaéta nami kanggo aréa dina Pojizeří tengah nu boga konsentrasi luhur monumen alam jeung sajarah. Czech Paradise aréa asalna digambarkeun Litomerice (ayeuna disebut Taman Bohemia) Asezare populata Populasi Jerman-diomongkeun. harti ayeuna asalna di 2. 19 satengah. abad. Salaku pangarang anu [...]

  • Kost Czech Paradise Baca leuwih>

    Kost Czech Paradise

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

  • Prachov Rocks, balong Jinolice, Jinolice Baca leuwih>

    Prachov Rocks, balong Jinolice, Jinolice

    Prachovské Rocks aya batu formasi group sandstone rupa wangun, manjang ngeunaan 5 mun 7 km kalér-kuloneun Jičín, cagar alam, bagian tina PLA Czech Paradise jeung tujuan pelesir kasohor. Tembok diwangun di jaman Mesozoic sakumaha sedimen di tepi laut. Geomorphologically Prachovské batuan anu bagian tina sakabeh Jičínská huma, huma podcelku Turnovská, Kab Vyskeřská Highlands jeung [...]

deui ka puncak