Gunung Olives

Anjeun aya didieu:
<Back

Gunung Olives (886 m) mangrupakeun puncak dina Jizera Pagunungan. Manehna miheulaan anjeunna ngaliwatan jalan biru tanda wisata diaspal jeung jalur na a ski Jizera Pagunungan. Di dieu salah jalur jarah ogé anyar bringing jamaah ti Liberec mun Hejnic Garéja nagara urang tina Visitation. Di lamping wétan na naék Hideung Nisa na ti gempungan kulon wraps walungan Jeřice. arah Northeasterly ti luhur, aya hiji plang tina hiking trails ngaranna "White pawon - a crossroads," tenggara "Dina GUNUNG Olives" na kidul "Pike".

Ngaran gunung ieu diturunkeun tina gambar ngagambarkeun Gunung Alkitabiah of Olives nu batur sakali mangkal di salah sahiji tangkal lokal. Ngaran Czech mangrupakeun tarjamah tina Ölberg Jerman atawa Oelberg atanapi Öhlberg sarta mimiti muncul saméméh Perang Dunya Kadua salila Républik Kahiji.

babagi