Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
tokoUncategorizedMinecraft WordPress Téma + Chat

Minecraft WordPress Téma + Chat

CZK0.00

Minecraft WordPress Téma + Chat

gambaran

Mesin Learning na AKAL jieunan
Kabéh témplat PetrPikora.com dumasar Mesin Learning (Mesin Learning) jeung AI (jieunan AKAL), ngandung fitur calakan anu ngabantu ngamajukeun situs anjeun dina Internet global.

Desain Web sénsitip
Témplat PetrPikora.com ngarojong desain web responsif (RWD), eta hartina ramatloka anjeun nembongan dina urutan sampurna jeung dina alat naon baé, pencét éta euweuh larangan dina alat Apple, alat Android, telepon Blackberry, Windows, layar badag, tablet leutik, tablet badag, komputer jeung saterusna ..

Urang sorangan Tahu-carana
Sakabéh témplat kami PetrPikora.com ngagunakeun kami longstanding apal-kumaha, mere eta fitur lengkep unik tur kamampuhan anu témplat competing pernah manggihan. Naha éta téh design kabuktian, learning mesin sarta kecerdasan jieunan dina hubungan jasa kayaning Google jeung nu lianna anu cinta témplat urang neangan. Sakabéh témplat kami pikeun sakabéh situs ogé rutin indexes unik robot indexing urang, nu lajeng transmits data ieu kana jasa indexing pangbadagna, sarta jadi otomatis nyokot ngurus kampanye ti ramatloka kalawan témplat kami!

kasaluyuan browser
Témplat PetrPikora.com rojongan Tepi jeung Internet Explorer 7, 8, 9, 10, 11, Firefox, Chrome, Opera, panyungsi mobile Safari (design responsif) jeung sakabéh web browser patuh standar lianna ..

SEO na SEM
PetrPikora.com Sadaya témplat nu pinuh dioptimalkeun SEO na SEM anu bakal ngajamin posisi pangalusna di layanan pilarian sarta rébuan konsumén poténsial.

rojongan pikeun CMS
Témplat PetrPikora.com ngarojong usulan pikeun téma WordPress kaasup WooCommerce, Drupal, Joomla, Magento, Blogger, PrestaShop, kaca HTML statik sarta leuwih.

Widget / Posisi / Region
Témplat PetrPikora.com nawarkeun design canggih terus selapkeun jumlahna diperlukeun wewengkon widget custom kaasup posisi jeung wewengkon di sagigireun loba pangaturan otomatis. Anjeun tiasa milih ngaran keur posisi anyar, jeung anjeun ogé tiasa ngaganti ngaran sagala aya.

Integral tina média sosial
Kabéh témplat PetrPikora.com pinuh ngarojong jasa sosial kayaning Facebook, LinkedIn, Twitter sareng nu sanesna.

HTML5 na CSS3
Kabéh témplat PetrPikora.com ngarojong HTML5 na CSS3 standar panganyarna.

W3C validasi
Témplat PetrPikora.com pinuh minuhan standar W3C HTML Sah na CSS nu ngajamin ngalaksanakeun pancen flawless pisan panyungsi wéb utama.

rojongan hareup jeung apdet
Kabéh témplat anu dijamin PetrPikora.com update ogé keur mangsa nu bakal datang, ku kituna moal lumangsung nu geus pegat template. Ogé, urang nengetan kaamanan, nu geus tetep ngaronjatkeun tur Ngamutahirkeun.

kerangka WordPress
The témplat gaduh setélan sorangan nu ngameunangkeun anjeun pikeun ngedit lulugu tina situs, artikel na kandungan, jaringan sosial, lulugu, footer, sidebar, widget, kelir, setelan dasar, setelan canggih, shortcodes, peta Google, formulir kontak, SEO, nyieun cadangan tur recovery, kaca kasalahan, Google Analytics sareng nu sanesna.

babagi

tingalian

Aya henteu ulasan ayeuna.

pamaké Ngan didaptarkeun anu geus dibeuli produk ieu, tiasa nambihan pedaran.

deui ka puncak