Panonpoé & Phantom 4

0

download gratis (Nyumbang kana proyék abdi séjén) Dina resolusi luhur.

Nuturkeun kuring dina YouTube ngalanggan.

download

Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum.

UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Dina bagean luhur pasir mangrupakeun ruruntuhan tugu alam nu dilindungi. Puncak nyaéta titik pangluhurna Vyskeřské Highlands. Jangkungna titik pangluhurna ti kastil (munara Panna) nyaéta 514 méter. Dina 1928 Trosky janten hak milik Céko Wisata Club.

Dina 2000 puri ieu diwangun dina munara Panna prospek di ahir tangga tacan beres heubeul sarta tangga aksés jeung nempoan platform karek diwangun dina munara Baba anu ngamungkinkeun view panorama sakabéh sakuliling jeung pandangan metot tina munara kadua Panna.

Saatos pupusna Cenek of Wartenberg, pangadeg benteng, benteng Raja Wenceslas IV. Taun 1398 kaala di kastil jeung sakabeh perkebunan ti Raja Otto of Berg sarta sanggeus éta warisan ti kapake putrana sahiji ngaran anu sarua - Banjaran ngora. Anjeunna, salaku Katolik staunch, narik murka ti pasukan Hussite yén di 1424 Trosky dikepung. puri kasebut, aranjeunna bisa teu nungkulan. Dina 1455 putra Otto Berg, Jan, dijual Trosky sakabeh lord Manor sahiji tatanggana puri estate jeung Tulang, nu éta Jan Zajic of Hazmburk. Pikeun Trosky tapi dasarna dimaksudkan tungtung hiji ayana meriah.

UING sataun 1469 anu ngawasa ku tentara karajaan. benteng janten hijina puseur manajemén ékonomi sarta malah leungeun robah sababaraha kali. Malah salila Perang nu tilu puluh taun benteng éta, sanajan eta ditinggalkeun na derelict. Ngeunaan kumaha benteng kokotéténgan bener dina waktu lahirna, sumber anu jempe. Cageur jeung euweuh lukisan atanapi ukiran, sadaya bahan archival dibeuleum. Ti sumber eta dipikanyaho yén gambar ukur sajarahna sabenerna Trosky kawengku ku Swedes mangsa Perang nu tilu puluh taun ka batu puri Kasar sarta ngabawa ka Swédia. Dina 1821 Wallenstein dijual Trosky ka Jan Lex ti Aehrentalu. putrana Alois dimimitian dina 1841 ngawangun hiji staircase spiral, nu miharep sangkan Puncak tina Virgin, jadi mangpaatkeun prospek wewengkon sakurilingna. Dina 1843 tapi manéhna maot pembina sarta wangunan sarta tetep tacan beres.

Dina 1928 Trosky janten hak milik Céko Wisata Club. Dina 2000 puri ieu diwangun dina munara Panna prospek di ahir staircase tacan beres heubeul ti jaman aehrentalské sarta tangga aksés jeung nempoan platform karek diwangun dina munara Baba anu ngamungkinkeun view panorama sakabéh sakuliling jeung pandangan metot tina munara kadua Panna. benteng anu kiwari hak milik kaayaan jeung urusanna ku Warisan Institute Nasional Iraha - Kantor Spesialis Daerah di Liberec.

babagi
Mangga antosan ...

nulis comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *