EMBA spol. s ro Paseky nad Jizerou Ninggalkeun comment hiji

EMBA spol. s ro teguh Czech aya dina wates gunung Krkonose. dimimitian tina sajarah kertas tar Paseky nad Jizerou ka sataun 1882, nalika aya Rösslerovými baraya diadegkeun pabrik pikeun handmade produk karton bungkusan bodas keur industri kaca di wewengkon Jablonec. Pikeun tahap salajengna sakabéhna hasil hirup dicirikeun ku ngembangna program produksi jeung produksi spasi parusahaan.
milestones penting dina sajarah kertas tar utamana pamasangan mesin karton otomatis dina taun 1970 na 1989, nu nyababkeun hiji streamlining penting produksi. Dina nineties awal abad ka, geus di handapeun brand EMBA, ngagagas ngembangkeun karton archival pikeun archiving lengkep dokumén bisnis jeung dokumén kalawan signifikan budaya jeung sajarah. Dina portopolio produksi milénium anyar ieu supplemented ku garis produksi pikeun kantor LAF.
Urang sadar tina rujukan tina generasi kaliwat anu dipingpin urang ka dinten hadir ogé komitmen urang ngamekarkeun usaha hasil dimimitian. Dina sawatara usaha pikeun jadi salah sahiji hambalan dihareupeun kompetisi, urang ngantebkeun on produk kualitas sarta hubungan customer.
Kaahlian jeung kualifikasi tinggi karyawan urang anu jangka panjang ngajamin tingkat pangluhurna jasa. Ngan urang ngajual produk tapi nyadiakeun solusi lengkep ka konsumén di leuwih ti nagara 30.

EMBA nyaéta parusahaan Czech ku tradisi panjang sarta pendekatan jawab pikeun masarakat sarta lingkungan. produk organik na dihasilkeun ku nyampurkeun kertas runtah na anu lengkep recyclable. Ngaliwatan produk na EMBA ogé nyumbang ka perlindungan sarta pelestarian sahiji warisan budaya jeung sajarah di loba nagara. Salaku dunungan régional utama perceives tanggungjawab na keur ngembangkeun kaayaan kerja sustainable tur aman pikeun karyawan na, kitu ogé liability pikeun kontribusina keur stabilitas sosial di wilayah Jawa Barat.

Paseky nad Jizerou nyaeta hiji desa gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, kaasup bagian kidul unit padumukan utama dina PLA Giant Pagunungan.

Nu disebatkeun ditulis mimiti desa asalna tina 1713.

kampung ieu meureun diadegkeun dina 16. Abad, catetan pangkolotna balik deui kitu kana sataun 1654. Bagian pangkolotna éta Makov mana maranéhanana éta dina waktu éta glassworks, sarta Havírna mana pérak ieu ditambang. Kana waktu, retreating leuweung deukeut aktivitas manusa sarta clearings anyar mucunghul imah leuwih anu nyicingan éta weavers dina sababaraha kasus. Batu ti wewengkon forested aslina anu ngumpul di tumpukan kiwari diwuwuhan.

Dina 1789 gareja ieu diwangun sataun 1791 éta Pasekách dimimitian sarakola biasa. The revivalists nasional sakola lokal diajarkeun, Cantor Josef Simunek sarta asisten na Věnceslav Metelka anu jumeneng initiators euyeub musik, téater, hirup budaya sastra jeung umum kampung. Věnceslav Metelka salaku hiji autodidact dilatih maker biola sarta diadegkeun tradisi biola-nyieun ancestral, ti anu mecenghul nu disebut sakola biola Giant, acan hirup di dunya di genera Pilar Špidlen na Vedral. Sanggeus Perang Dunya II di waktos animasi tradisi musik Pasecký biola guruna František Vedral, tapi telat lima puluhan band na téater amatir ngiles. Dina tujuh 20. Abad jeung digawé di Désa St. Rama Wenceslas MD. Ladislav Kubicek. Dina 1980 diadegkeun ku Garéja St. Wenceslas Choral Society paduan suara, anu kiwari boga leuwih anggota 30 saprak 1990 Paseky taunan organizes festival musik; orchestra paduan suara dipigawé musisi lolobana profésional.

kampung téh setelan tina novel anu realistis Karel Václav Rais Jauh Patriots. carita diatur dina 40. taun 19. Abad jeung kasét di dinya diganti Pozdětín, Rais dina nyieun Metelkových Drew on kenangan treasured karya písmáctví rahayat.

Pita pangbadagna di heyday taun 1869, nalika aya nu didaptarkeun 212 imah kalawan nomer deskriptif tur pangeusi 1710. Saatos pakampungan lalaunan subsided deui. Sanajan Pasek pakampungan geus salawasna geus ampir éksklusif Czech, sanggeus perjangjian Munich salaku bagian tina Sudetenland ieu dianéksasi jeung Jerman. Sanajan warga Pasek langsung keuna atanapi expulsion pos-perang Germans, aya rugi massa warga permanén na vacationers meuli nepi lolobana pondok. Jukut di lembaga anu ngurus ti tegalan kaayaan anu sawaréh ruksak ku mesin beurat, sabagean neglected. Dina 1979 ieu dibolaykeun sarta sakola Pasekách.

Kampung Center: ninggalkeun réstoran jeung pameutingan keur tatamu on Buďárce, kantor pos korsi jeung kantor kota. Katuhu Patriots Jauh peringatan dina urut parsonage balik garéja St Wenceslas.
Sokol Senam Club diadegkeun di Pasekách 1896. Dina taun 1936-1938 éta kalayan družebního nu Lesser diwangun Sokol Sokol, anu sanggeus perang jadi puseur budaya lokal. Di leuweung di Sokol Aula ieu diwangun jeung téater alam. The culmination tina kagiatan éta édisi mimiti jeung panungtung di mingguan musik tur téater festival dina Paseckého 1952, sanggeus kagiatan rezim komunis Sokol dieureunkeun sarta aya turunna umum tina kahirupan masarakat. Sokol dibeuleum dina 1967 lamun eta diséwakeun soldadu Czechoslovak. Ayeuna (2008) mangrupakeun TJ Sokol lokal ngaliwatan anggota 100 jeung nguruskeun jeung kagiatan olahraga, musik jeung pariwisata, dikelompokeun kubu panas barudak, ngiring di meresihan kampung jeung saterusna.

Kusabab 1888 di Pasekách ogé ngoperasikeun hiji brigade volunteer seuneu. Baheula, patugas pemadam kebakaran lokal diayakeun bal na ogé maénkeun téater amatir dina pub U Soukupů engké di pub U luthiers. Dina 1931 maranéhna ngawangun patugas pemadam kebakaran ti Havirna jamaah bebas.

Saterusna, saprak 2010 gawe dina kota pakaitna civic Paseka baé outdoor nu organizes olahraga lokal jeung acara budaya.

Ti taun 1976 1990 moal Paseka munisipalitas bebas, tapi bagian Rokytnice. Dina Paseky 1991 dipikawanoh dina Program Renewal rural sarta dina kerangka program ieu geus maju tur disatujuan ku Plan Zoning tina Paseky nad Jizerou.

Usaha désa Kai FUKNER Ltd., produsén tina kardus jeung paperboard EMBA Ltd. jeung domba tegalan Belfry.

Museum sajarah lokal ieu dedicated ka Patriots Jauh di urut rectory gigireun garéja St Wenceslas sarta sabalikna réstoran dina Buďárce. musium ieu dedicated ka kagiatan luthier jeung Priyayi Věnceslava Metelka sarta panulis Karel Václav Rais, kahirupan highlanders lokal di 19. abad ka pembuatan biola sarta anyaman. peringatan ieu didirikeun dina taun 1958 lantai of rectory nu, di 1975 diwangun deui ku Dr. skenario. Jaromír Jech, ahli jeung penerbit Metelkova karya. 1978 tina paparan ieu diperpanjang kana lanté luhur. musium ayeuna tumiba di handapeun administrasi Giant Pagunungan Taman Nasional.

Désa diwangun ku sababaraha désa jeung sababaraha pondok gunung sumebar di sisi. Sakabeh desa ngawengku hiji wewengkon cadastral. satuan administrasi dasar di Désa statistik dirékam tilu: Paseky nad Jizerou, Havírna na Makov. Havírna pakampungan strip di lebak Havírenského ngalirkeun data kidul luhur Hromovka kalér luhur Mechovice (803 m), sarta diwangun ku loka padumukan sakumaha pasir, Piave, Lomička, tegalan jeung sajabana Makov pakampungan dina bagian kidul munisipalitas dina lebak stream Makovsky. Kaler bagian tina kota, jeung sababaraha lifts ski jeung lamping, disebutna Hořensko, grup imah di sisi wétan pasir Javorníka (822 m) disebut Tomšová. Lamun jalan deukeut Tomšová nangtung hiji pub kuna atawa dina manik Prdku. desa ngawengku wewengkon wooded (kalobaannana leuweung spruce) kaléreun pertambangan, jeung pasir Hromovka (916 m) Bodas Rock (deukeut luhureun 957 m, situs désa méré 964 m) jeung Kapradník (910 m) jeung pakampungan Zabyly di Jizera lebak. Titik panghandapna kampung teh tingkat Jizera 476 m

kampung ieu padeukeut jeung kulon jeung kotamadya Zlata Olesnice jeung akar (k. u. Rejdice, Dul na Polubný) aréa kaler ti kotana Jizerou Harrachov, di wetan jeung wewengkon Jizerou Rokytnice (K. u. Handap Rokytnice), di kiduleun wewengkon tina High nad Jizerou (k. U. Sklenařice) jeung puseur Jablonec nad Jizerou.

babagi
Mangga antosan ...

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *