Drábské Kamar Ninggalkeun comment hiji

Drábské Kamar téh sésa tina kenténg kai aslina dina blok sandstone dina Dneboh cadastral di kacamatan Mlada Boleslav, 4 km wétaneun Munich Hradiste. Lokasina di wewengkon ditangtayungan tina Czech Paradise, dina wewengkon pentingna Éropa Natura 2000 na cagar alam Příhrazské batu. Kakuatan batu ieu diwangun di tepi kalér tina platform disebut Castle di hiji luhurna ngeunaan 370 m (105-155 méter aliran walungan Jizera). Castle saprak 1958 ditangtayungan salaku bagian tina hiji tugu budaya éksténsif, ngawengku hiji lega istana wewengkon nu meungkeut Klamorna. Nu boga ti kompleks milik benteng anu Ceko, manajemén sarta perawatan monumen ensures Leuweung tina Céko.

tinggal ngarupakeun pertahanan tina ngaran kanyahoan diadegkeun ku catetan arkéologis sometime dina periode kadua 13. Abad, salila kolonisasi aktivitas signifikan hradišťských Cistercians. Drábské Kamar kalawan Klamorna deukeut jeung fortification Old Castle Příhrazy sahenteuna mimitina dilayanan salaku titik hansip, guarding wewengkon biara sarta bagian trails Pojizerské. Sababaraha papanggihan arkéologis nunjukkeun ayana di karaton dugi 14. abad ka-na ngan rada di 15. Abad, nalika eta dianggap keur pembaharuan salila perang Hussite.

Paké ruang ukiran dina mangsa jaman acara modern ogé petroglyphs bersejarah heubeul. Sababaraha tanda 16. sarta 17. abad marengan kasaksian tina sumber ditulis ngaku pasini sahiji anggota tina Talagasari sarta mungkin imam tetep Utraquist. bagian marginal tina sababaraha blok ti batu na foreground Castle blok sandstone diralat pertambangan.

Castle diwangun dina lima atawa tujuh blok sandstone dipisahkeun ku fissures sempit. Dina sababaraha tingkatan 15-40 m luhur batu anu dilestarikan ukiran spasi dua puluh fungsi béda, lima résidu koridor ukiran yayasan kai sanggeus tujuh wangunan jeung sasak jeung lima hewn trough evidencing anchoring palisades kai. Di ujung batu éta ogé bisa ngarekonstruksikeun walkways kai antara blok anu dilestarikan retakan dragee nutup. Dominating sakabeh perenah ieu munara kai masif mayungan lawang ka puri ti hiji gantung atanapi drawbridge a. Abad pertengahan lawang ieu dipingpin ti wétan di blok patali outcrop batu kontinyu. Panggedena kamar tina chapel benteng urang - kamar diuk kalawan altar ukiran, kakeunaan dina 1921.

Drábské Kamar téh mangrupa tujuan populér pikeun wisatawan. aksés wisata dinten ieu ka retakan batu handap-sculpted éta meureun di 1830, staircase ieu diperpanjang dina duapuluhan dina abad ka, anu Club of Wisatawan Czechoslovak. Kiwari, bagian utama bagian luhur blok taringgul Sistim interconnected of ladders na sasak (wisata).

The wisata ngeunaan benteng anu haratis tur ngalir tanpa pituduh a. wisata dipandu dimimitian ku gerbang lawang kai, direnovasi dina 2016. Ieu bagian tina tugu kabuka pikeun nu datang kantos saprak 1. April 31. Oktober salila jam terangan, kalawan larangan salila cuaca goréng.

Jalur shortest ka Massif batu jadi marga sapanjang jalan satapak bulao tina parkir di Desa Kavčiny Dneboh (0,6 km). Stasiun karéta pangcaketna di Desa Brezina on garis euweuh. 070 Iraha-Turnov sapanjang jalur konéng-ditandaan jauh ti kilométer Castle Rock 2,5.

Climbing aréa Drábské bentuk světničky bagian Příhrazské dataran barat laut antara Pondok dina prospek geulis tur Klamorna. Dina band batu dua kilometer panjang anu digambarkeun 111 915 climbing batu ruteu.

Dina sagala blok batu pakait jeung puri Drábské Kamar nu sagala kagiatan climbing pikeun panangtayungan titilar kabudayaan dilarang. Ieu manglaku ka objék didaptarkeun dina database teh Czech Mountaineering Association: Massif Drabske, Partisan, kolom Drabske, samanggi opat-daun sarta témbok kalér jeung wétan munara Dráb.

babagi
Mangga antosan ...

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *