Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2018Januari
  • Kartun Kim Kardashian Baca leuwih>

    Kartun Kim Kardashian

    Kim Kardashianová (nikah Kimberly Kardashian Kulon, ngaran kalahiran Kimberly Noel Kardashian, * 21. 1980 Oktober, Los Angeles) anu hiji kapribadian televisi Amérika, model jeung pengusaha asalna Arménia, pamajikan tina rapper Kanye West. Manehna tumuwuh nepi dina lingkungan jegud tina Los Angeles, Beverly Hills, lantaran bapana nya, Robert Kardashian éta pangadeg Movie Tunes, Inc. jeung pengacara kawentar (diantarana advocated [...]

  • Rumcajs Gua Hill na ruruntuhan Brada Jičín Baca leuwih>

    Rumcajs Gua Hill na ruruntuhan Brada Jičín

    Brad mangrupakeun uing puri, anu perenahna deukeut Désa Kabupaten Brada Jičín dina gado pasir sarua. Kusabab 1958 ditangtayungan salaku tugu budaya Ceko. Ieu mangrupakeun sésa-sésa leutik tina kenténg, nu diadegkeun dina 13. abad Nacer kulawarga Ronovec. Nu disebatkeun ditulis munggaran dina tanggal puri ti 1258. Dina 1304 ditarik kulawarga ieu [...]

deui ka puncak