Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2018Januari
  • Bresser LCD mikroskop 50x-2000x 5MPix Baca leuwih>

    Bresser LCD mikroskop 50x-2000x 5MPix

    Bresser mikroskop LCD USB mikroskop Bresser LCD mikroskop ngamungkinkeun sakola ieu kusabab 8,9 cm na (3,5) LCD hébat ngawas observasi simultaneous objék jalma leuwih. Ieu bisa dipaké duanana pikeun observasi lampu dikirimkeun jeung (kawates) pikeun observasi dina lampu reflected. observasi anjeun bisa motret atanapi simpen eta salaku sekuen pilem. alat nu boga hiji slot terpadu pikeun [...]

  • Drábské Kamar Baca leuwih>

    Drábské Kamar

    Drábské Kamar téh sésa tina kenténg kai aslina dina blok sandstone dina Dneboh cadastral di kacamatan Mlada Boleslav, 4 km wétaneun Munich Hradiste. Lokasina di wewengkon ditangtayungan tina Czech Paradise, dina wewengkon pentingna Éropa Natura 2000 na cagar alam Příhrazské batu. Batu bénténg diwangun di tepi kalér-kuloneun platform disebut Hrad [...]

  • Prachovské skály Baca leuwih>

    Prachovské skály

    Luncat kana batu Prachovské Prachovské batuan anu ..... sandstone formasi group batu rupa wangun, manjang ngeunaan 5 mun 7 km kalér-kuloneun Jičín, cagar alam, bagian tina PLA Czech Paradise jeung tujuan pelesir kasohor. Tembok diwangun di jaman Mesozoic sakumaha sedimen di tepi laut. Geomorphologically Prachovské batuan anu bagian tina sakabeh Jičínská huma, podcelku Turnovská [...]

  • Giant 2018 Baca leuwih>

    Giant 2018

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan jeung [...]

  • Naon GDPR Baca leuwih>

    Naon GDPR

    GDPR - General Data Peraturan Protéksi. The Peraturan Umum dina Protection of Data Pribadi (Data Peraturan Protection Inggris Umum, GDPR akronim), nami lengkep DPRD Éropa sarta Déwan (EU) No. 2016 / 679 27 sahiji. 2016 April dina panyalindungan individu kalawan hal ka ngolah data pribadi jeung dina gerakan bébas data sapertos na repealing diréktif 95 / 46 / EC (Perda Umum [...]

  • Hruboskalsko tina jangkungna Baca leuwih>

    Hruboskalsko tina jangkungna

    Hruboskalsko mangrupakeun 22 renowned cagar alam. April 1998. Kalayan datar 219,2 ha mangrupakeun salasahiji kacamatan batu panggedena di wewengkon bentang ditangtayungan Czech paradise. Perlindungan alesan nyaéta kota batu vast kalawan well-dilestarikan pinus relict. kota batu Hruboskalské ngawengku ratusan massifs batu na munara misah, nu ngahontal jangkung nepi ka 60 m. Alatan sandstone lalawanan lemah sareng konstanta [...]

  • Újezd ​​pod Troskami Baca leuwih>

    Újezd ​​pod Troskami

    Újezd ​​pod Troskami ieu perenahna di bagian barat laut ti kabupaten Jičín, tepung wates jeung Kabupatén Semily, dina jalan I / 35. The ngampar désa sahandapeun ruruntuhan puri kawentar, ayana caket dieu, éta mangrupa fitur penting tina peuyeum Paradise, anu geus remen dilongok ku wisatawan. Pikeun ngawangun komunitas téh garéja has. Yahya Baptis ti 1874. Nu disebatkeun ditulis mimiti [...]

  • poto Benecko Žalý Lookout Baca leuwih>

    poto Benecko Žalý Lookout

    Kampung Benecko Giant ieu lokasina di Jilemnická, di bagian timur laut ti kabupaten Semily. Ieu ngawengku dalapan bagian (Benecko Štěpanice Handap, Upper Štěpanice Mrklov, Rychlov, Štěpanická Lhota Zakoutí Zaly). Aya kira pangeusi 1 100. Benecke puseur pakampungan gravitasi wewengkon geus dipindahkeun ngaliwatan waktu nurutkeun kana kagiatan ekonomi prevailing. Puseur sajarah asli padumukan teh nya Štěpanice luhur - [...]

deui ka puncak