Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2018Januari
  • embung cai Leuweung Raya - Cipayung & pepes Praga V3S Baca leuwih>

    embung cai Leuweung Raya - Cipayung & pepes Praga V3S

    Leuweung Raya mangrupakeun reservoir lebak bendungan dina walungan Elbe, diwangun dina 1920. Hal ieu lokasina deukeut Dusun Těšnov di wewengkon administrasi di Bila Tremesna, 4 km hulu ti kota Dvur Kralove nad Labem, dina lebak sempit, nu pas Kocléřovským deui. Dina bank kénca eta diwatesan hiji karajaan leuweung badag, sesa leuweung demarkasi heubeul, nu satutasna narima [...]

  • Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov Baca leuwih>

    Spring di Giant Pagunungan, Rokytnice nad Jizerou, Burano, Františkov

    Pagunungan Giant (Riesengebirge di Jerman, Polandia Karkonosze) mangrupakeun Unit geomorphological jeung pagunungan pangluhurna di Czech jeung dataran luhur Czech. Eta perenahna di timur laut Bohemia (bagian kulon perenahna di wewengkon Liberec, wétaneun Hradec Kralove) jeung kidul Polandia Silesia. Puncak pangluhurna nyaéta Sněžka Giant (1603 m). Numutkeun rumor hansip Giant sumanget legendaris Krakonoš. Diantara lokasi gunung nu pang populerna di Républik Céko. [...]

  • Rokytnice nad Jizerou, Lysa hora, skiarea, Strážník Baca leuwih>

    Rokytnice nad Jizerou, Lysa hora, skiarea, Strážník

    Spring panempoan Rokytnice na sakuliling na ti luhur. Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak elongated stream Huťský antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) [...]

  • kastil Kost Baca leuwih>

    kastil Kost

    Tulang nyaéta kenténg Gothic lokasina di Czech Paradise dina Podkost cadastral, bagian tina munisipalitas Libošovice, Kab Jičín, ngan sababaraha méter tina wates Bohemia Tengah sarta wewengkon Hradec Králové. Nyaeta milik pribadi kulawarga Czech gelar kebangsawanan Kinský dal Borgo. Anjeunna ngawangun eta sometime saméméh 1349 Benes of Wartenberg. Salaku salah sahiji sababaraha istana kami lokasina teu [...]

  • Humprecht Baca leuwih>

    Humprecht

    puri Humprecht nyaeta di kacamatan Jičín ku perenah wangunan elliptical has, diwangun dina 1666-1668. Eta perenahna di PLA Czech Paradise, ngeunaan 0,5 km kalér-kuloneun Sobotka, dina aréa cadastral sarua. Ti Afar ditingali jeung metot pikeun bentuk na Humprecht nangtung dina pasir di Sobotka Palanka. Daya tarik pangbadagna di benteng pasti aula tinggi méteran 16 [...]

  • Windows Update 10 Spring Birokrat Undeuran Baca leuwih>

    Windows Update 10 Spring Birokrat Undeuran

    Microsoft geus quietly Nyiapkeun update utama Windows 10. Ieu kedah mawa sistim kana Jumlah perbaikan sarta fitur anyar. Wawakil raksasa software AS acan resmi dikonfirmasi datangna ahéng. Dina koridor kasebut, pikeun sawatara waktu ayeuna whispers yen Microsoft dina satengah mimiti taun ieu, dina kanyataanana update badag ngajalankeun. News bakal leuwih, Microsoft geus [...]

  • Golf Kursus golf Club Semily Baca leuwih>

    Golf Kursus golf Club Semily

    Golf Kursus golf Club Semily 14.04.2018 tina jangkungna hiji. lapangan golf Semily aya di meander tina Jizera saprak 1970. Sabudeureun Semil mangrupakeun wewengkon lebak Green Canyon jero Walungan Jizera na citarum na walungan Oleška, Jíloveckým na Chuchelským Creek, stonemasons na Vošmenda. Roman Jizera lebak walungan ieu ditingkatkeun ku Rieger urang Trail, nu ciri dalapan puluh prospek galeri [...]

  • Sous bendungan waduk cai tina jangkungna Baca leuwih>

    Sous bendungan waduk cai tina jangkungna

    bendungan Sous mangrupakeun bendungan rockfill dina walungan Cerna Desna. Ragrag di handapeun administrasi Walungan Board Elbe, perusahaan kaayaan, dumasar dina Hradec Kralove. Operasi tina tutuwuhan karya cai ensures Jablonec nad Nisou. Tujuan karya cai téh akumulasi cai pikeun mastikeun kumpulan cai atah pikeun sistem suplai cai régional dina jumlah rata 320 l / s, mitigasi tina banjir, parsial [...]

  • poto sajarah Giant Baca leuwih>

    poto sajarah Giant

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan jeung [...]

  • Perusahaan EMBA spol. s RO Paseky nad Jizerou Baca leuwih>

    Perusahaan EMBA spol. s RO Paseky nad Jizerou

    Perusahaan EMBA spol. s RO Paseky nad Jizerou perenahna di wewengkon dua wewengkon ditangtayungan - Giant Pagunungan Taman Nasional, wewengkon ditangtayungan Giant Pagunungan di lebak di walungan Jizera. aréa ieu teu ngan hiji wisata penting minangka ogé olahraga usum puseur olahraga. Awal sajarah pausahaan ka sataun 1882, nalika eta diadegkeun kertas tar. Produk munggaran éta leungeun karton bodas. Pikeun salajengna [...]

  • Haje nad Jizerou tina jangkungna hiji 11.04.2018 Baca leuwih>

    Haje nad Jizerou tina jangkungna hiji 11.04.2018

    Desa Haje nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec, di tengah tumbu antara kota Semily na Jilemnice, di tepi Walungan Jizera (Grove dina bank kénca, anu bagian séjén di sisi katuhu). pangeusi 682 cicing di dieu. Saméméhna, 1. 3. 2001, desa ieu konsistén dilaporkeun 637 pangeusi, 302 di Désa Handap Sytová, [...]

  • DJI Phantom 4 Baca leuwih>

    DJI Phantom 4

    Smart drone - 4K kaméra stabilisasi 3 sumbu-Lightbridge, dibasajankeun up 5km, stamina ngadeukeutan 28min max Speed ​​20 / s beurat 1380g, GPS, microSD (max.64GB) pigura magnésium, sensor tabrakan, sarta fungsi TAPFLO ActiveTrack. . Magnésium konstruksi quadcopter DJI Phantom 4 ngabogaan magnésium yayasan padet, nu naek rigidity jeung ngaminimalkeun Geter tur beurat ti alat eta sorangan. Opat motor ngaktipkeun stabil [...]

  • kastil Trosky Baca leuwih>

    kastil Trosky

    Castle uing lokasina di puncak gunung nu sami (488 m) di Desa Troskovice Semily Kecamatan di Liberec Region. Hal ieu dipiboga ku kaayaan (dikaluarkeun ku Warisan Institute Nasional) jeung geus kabuka ka umum. UING mangrupakeun hiji simbol tina peuyeum Paradise sarta salah sahiji istana paling dilongok di Républik Céko. Castle uing lokasina di luhur sami [...]

  • DJI Mavic Pro Baca leuwih>

    DJI Mavic Pro

    Smart drone - kaméra 4K 3osou stabilisasi ngahontal 7km, 27min ngeunaan ketahanan, max Speed ​​65km / h, beurat 734g, GPS, microSD (max.64GB), fungsi deteksi halangan TAPFLO na ActiveTrack.. Calakan drone téh bisa ulah aya halangan tur ngan ngambang. Sistim nu ngawengku FlightAutonomy 5 kaméra, GPS jeung GLONASS, 2 sensor jarak ultrasonic, sensor kaleuleuwihan sarta komputasi 24-pagelaran [...]

  • Paseky nad Jizerou tina jangkungna Baca leuwih>

    Paseky nad Jizerou tina jangkungna

    Paseky nad Jizerou view ti luhur 06.04.2018. Paseky nad Jizerou mangrupakeun kampung gunung di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec, dina Giant Pagunungan barat dina wates Jizera di sisi katuhu milik Jizerský. pangeusi 252 cicing didieu; jumlah imah jeung wangunan séjén dinten ngalayanan rekreasi tetep. Bagian kalér munisipalitas nu milik Giant Pagunungan Taman Nasional, bagian kidul [...]

  • CMS Téma, WordPress, WooCommerce, Drupal, Joomla, Magento, Blogger, PrestaShop, html, OpenCart, VirtueMart Baca leuwih>

    CMS Téma, WordPress, WooCommerce, Drupal, Joomla, Magento, Blogger, PrestaShop, html, OpenCart, VirtueMart

    learning mesin sarta kecerdasan jieunan PetrPikora.com Sadaya témplat anu dumasar kana mesin Learning (mesin Learning) jeung AI (jieunan AKAL), ngandung fitur calakan anu ngabantu ngamajukeun situs anjeun dina Internet global. Web Design Citakan sénsitip PetrPikora.com ngarojong desain web responsif (RWD), eta hartina ramatloka anjeun nembongan dina urutan sampurna, sarta [...]

deui ka puncak