Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2018Januari
  • TensorFlow Baca leuwih>

    TensorFlow

    TensorFlow - Tensorflow.org - Google mangrupakeun perpustakaan software pikeun itungan numerik ngagunakeun metoda grafik aliran data. Bisa ngawula kana hasil panalungtikan, tapi masih réngsé ogé aplikasi anyar nu baris miboga kamampuh learning mesin. Sistem, disebutna TensorFlow mangrupa perpustakaan software sumber kabuka pikeun itungan numerik ngagunakeun metoda grafik aliran data. Bisa ngawula kana hasil panalungtikan, tapi masih réngsé ogé aplikasi anyar nu [...]

  • Minecraft Girls Musik Band Song Baca leuwih>

    Minecraft Girls Musik Band Song

    Sampel lagu otomatis dihasilkeun ngagunakeun pembelajaran mesin. software otomatis kami nyiptakeun musik jeung video sorangan dumasar keur ngerjakeun ringkes. Moal lami deui bakal aya kalawan bébas di dieu, dimana anjeun tiasa coba sarta ngagunakeun téhnologi ieu haratis sarta tanpa wangenan. Minecraft mangrupa kaulinan komputer diatur dina dunya kabuka tempat pamuter geus unrestricted kabebasan gerak jeung [...]

  • Bébas Jauh manyun 5 Undeuran Baca leuwih>

    Bébas Jauh manyun 5 Undeuran

    Tebih manyun tebih manyun 5 5 mangrupa aksi upcoming FPS dunya kabuka dimekarkeun studio Ubisoft Montréal sarta diterbitkeun ku Ubisoft pikeun platform Microsoft Windows, 4 PlayStation, Xbox One sarta rojongan pikeun Playstation 4 Pro, Xbox jeung Xbox One Sareng Hiji X. Ieu umumna peta bagian kagenep tina séri Jauh manyun. Sékrési game is [...]

  • Video ker & AKAL jieunan Baca leuwih>

    Video ker & AKAL jieunan

    Moal lami deui urang nyebarkeun hiji merk proyék anyar, nu ayeuna nearing parantosan. Lalajo proyék ieu, anu kalayan bantuan learning mesin canggih bakal dumasar kana naskah basajan pikeun nyieun video animasi na animasi. Mesin mesin Learning learning geus kecerdasan jieunan sub, kaayaan algoritma jeung téhnik nu ngidinan sistem komputer 'diajar'. Ngajar di [...]

  • kecerdasan jieunan Baca leuwih>

    kecerdasan jieunan

    Jieunan AKAL (AI Kacerdasan jieunan Inggris AI) nyaéta cabang elmu kaayaan kreasi mesin némbongkeun tanda kabiasaan calakan. Definisi "kabiasaan calakan" masih dina sawala, sakumaha paling baku migunakeun alesan manusa calakan. Kalayan konsép ieu munggaran sumping John McCarthy di 1955. panalungtikan Kacerdasan jieunan anu kacida teknis na husus, komo deui, dibagi [...]

  • Stephen Hawking maot Baca leuwih>

    Stephen Hawking maot

    Stephen William Hawking (8 1942 Oxford dina Januari -.. 14 2018 Maret Cambridge) éta saurang fisikawan teoritis Britania jeung salah sahiji ilmuwan kawentar sacara umum. Nyata nyumbang utamana kana sagala widang di kosmologi jeung gravitasi kuantum, sarta dina taun 1979 mun 2009 lukasiánského dilaksanakeun pos ti Professor of Matematika di Cambridge University. Lahir 8. January 1942 di universitas Inggris [...]

  • Sayah musik & Jizera beku Baca leuwih>

    Sayah musik & Jizera beku

    Jizera beku di Weir di Lower Sytová dibiruyungan sayah musik. Handap Sytová (Jerman Nieder-Sittau) nyaéta hiji desa nu mangrupa bagian tina munisipalitas Háje nad Jizerou di Kacamatan Semily di wewengkon Liberec. Eta ayana ngeunaan 1,5 km kalér-wétaneun Háje nad Jizerou, dina bank katuhu Jizera di wewengkon diwangun utamana tina sisi leuweung tur jukut. Di dieu salah jalan II / 292. Aya 161 alamat kadaptar. Hirup di dieu permanén 288 jiwa. Nu disebatkeun ditulis mimiti desa asalna tina 1323. Parishes pakampungan milik paroki Loukov (Katolik Roma di Garéja St Stanislaus [...]

deui ka puncak